• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

21.08.2019

10:51

EKSKLUZIVNO! Sloba šutnuo misicu PRED VENČANJE! Ljubica: TI SI JEDAN OBIČAN ŠVALER!

Estrada

EKSKLUZIVNO! Sloba šutnuo misicu PRED VENČANJE! Ljubica: TI SI JEDAN OBIČAN ŠVALER!

Podeli vest

Sloba Radanović raskinuo je sa Ljubicom Rajković, i to pred venčanje! Kako Hit ekskluzivno saznaje, pevač je pre nedelju dana stavio tačku na šestomesečnu vezu sa mis Balkana i fitnes instruktorkom

A sve je delovalo idilično kad je Radanović 8. avgusta najavio na Instagramu da će opet da se oženi, i to godinu dana nakon najčuvenijeg ljubavnog trougla na Balkanu. On tada nije rešio da se skrasi pored bivše supruge Kije Kockar, s kojom je bio na korak od pomirenja, ali ni pored ljubavnice Lune Đogani, koja je donedavno javno plakala za njim, već se odlučio za treću devojku - Ljubicu Rajković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because a healthy life is a happy life. ?✨

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on Aug 19, 2019 at 12:30pm PDT

 

Međutim, i od nje je odustao, i to zbog njene ljubomore.

Sumnjala da je vara
Sigurna sam da me varaš! Sada razumem Kiju, ali i Lunu! Obe si povredio, kao što sada povređuješ i mene
Ljubica Rajković

- Sloba je stalno okružen devojkama, mnoge ga jure, a Ljubica nije mogla da se nosi sa tim. Pravila mu je ljubomorne scene, non-stop ga zapitkivala "ko ti je ova, ko ti je ona, zašto si joj odgovorio na Instagramu..." - započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru.

Kap koja je prelila čašu bila je kada se Sloba na jednom slavlju prošle nedelje pojavio sa svojom drugaricom. Ljubica je, međutim, bila ubeđena da pevač ima nešto sa njom, pa su se posvađali na krv i nož.

Foto: informer

Kija: I dalje volim mog Bobu!

Kija Kockar je nedavno izjavila da i dalje voli Slobu Radanovića, pa su već počele da kruže priče da će je nekadašnji bračni par ponovo na korak do pomirenja!

- I dalje volim Bobu! Trebaće mi dugo da ga prebolim. Žao mi je što smo se razveli. Smatrala sam ga svojom porodicom, a on me je izdao - rekla je Kristina.

Da li će se nekada najpopularniji par u Srbiji pomiriti, ostaje nam da vidimo!

- Rajkovićeva se strašno naljutila kada je na društvenim mrežama videla da Sloba i ta javnosti nepoznata devojka sede za istim stolom i šapuću nešto jedno drugom. Odmah ga je pozvala i počela da viče na njega: "Sad sam sigurna da me varaš! To nisam zaslužila! Ti si jedan običan švaler koji ne ume da ispoštuje ženu sa kojom je! Isto si uradio Kiji i očigledno se nisi promenio, zauvek će biti takav! Sada razumem Kiju, ali i Lunu! Obe si povredio, kao što sada povređuješ i mene" - prepričava naš sagovornik svađu ovog sada već bivšeg para.

Radanović joj je uzalud objašnjavao kako nema ništa sa tom devojkom.

- Sloba se pravdao da je nije prevario i da joj to nikad ne bi učinio, ali ona nije htela da ga sluša. Vrištala je na njega i na kraju mu spustila slušalicu - priča izvor i dodaje da se pevač tad odlučio na drastičan korak.

 

- Sloba je posle svađe seo, razmislio i shvatio da ta veza ne vodi nigde jer mu misica stalno pravi ljubomorne scene. Odlučio je da stavi tačku na vezu! Shvatio je da ona ne može da ga prati, da joj smeta njegova popularnost i da bi im brak postao pakao jer je ona nepoverljiva. Nije želeo da raskine preko telefona, već ju je pozvao da se vide i potom joj saopštio da je kraj. Ljubica kao da je to jedva dočekala, samo mu je rekla: "Dobro, neka ti bude" i otišla je - završava priču izvor.

Pozvali smo Slobu kako bi nam rekao nešto više o raskidu, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 4 godine

Ako je uopste i imao devojku raskinuo je jer ce sad ponovo da se zakaci sa Lunu jer je video da ima veliku podrsku.Pkusace da razdvoji LiM!!!!!

Arpad

pre 4 godine

Pametno je to uradio sto je raskinuo pred vencanje! Potpuno opravdano. Sta ce mu jedna bolesno-ljubomorna osoba da mu pravi scene i cini pakao od zivota. Zivot je ionako komplikovan. Nije ni njoj lako, jer se sa tom neizleivom bolescu mora nositi ceo zivot, a lek jos uvek ne postoji.

sudija

pre 4 godine

Jadne ste vi kad uopste polazite za takvim koji javno varaju zene. Ni jedan se nije promjenio.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija