• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

28.08.2019

13:39

SANJA I MATORA ŽELE BEBU! Bivše učesnice Zadruge 2 sigurne su da će ostariti zajedno

Estrada

SANJA I MATORA ŽELE BEBU! Bivše učesnice Zadruge 2 sigurne su da će ostariti zajedno

Podeli vest

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora kupuju stan i prave bebu! Prvi rijaliti lezbijski par u Srbiji, koji je pre 22 meseca započeo vezu u "Zadruzi", siguran je da će ostariti zajedno, pa uveliko kuje velike planove

Bivše zadrugarke već su izabrale stan od 70 kvadrata u beogradskom naselju Karaburma, koji će platiti 84.000 evra. One su se u ovaj stan zaljubile na prvi pogled, ali ga još nisu kupile jer - nemaju dovoljno novca!

Zove na useljenje
Kad god sam pričala o planovima, nisu mi se ostvarili. Zato sada ćutim, ali kad se to bude desilo, bićete obavešteni. Pozvaću vas na useljenje

Sanja Stanković

- Sanji i Matoroj je muka da žive kao podstanarke i da, kako su nam rekle, bacaju pare na kiriju. One su odlučile da skupe novac i konačno kupe krov nad glavom - započinje priču izvor blizak ovom paru i dodaje da su one već odabrale nekretninu u kojoj će živeti:

- Najviše im se svideo stan u novoj zgradi na Karaburmi, u blizini jednog tržnog centra, što Sanju posebno raduje jer obožava da šopinguje. Imaju dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i spavaću sobu sa terasom. Ma stan je kao stvoren za njih!

Naš sagovornik dodaje da je Stankovićeva htela da kupi stan na Vračaru, ali im je taj bio preskup.

Traže zajam
One su dosta zaradile u rijalitiju "Zadruga", ali to im nije dovoljno za stan, pa će deo novca pozajmiti
Izvor Hita

- Sanja je najviše želela da pazare nekretninu na Vračaru, jer joj je to omiljeni kraj. Međutim, Matora joj je objasnila da ne mogu da za kvadrat stana izdvoje 2.000 evra. One su dosta zaradile u rijalitiju "Zadruga", ali to im nije dovoljno za stan u jednom od najskupljih delova grada. I za ovaj koji su izabrale na Karaburmi moraju da pozajme dosta novca - priča naš izvor.

Kad se usele, njih dve planiraju da se ostvare i kao roditelji! Dogovorile su se da vantelesnom oplodnjom dobiju dete, a Stankovićeva će biti ta koja će nositi njihovu bebu!

- Čim se skuće, počeće da rade na potomstvu. Jedva čekaju da postanu mame. Sanja ranije nije razmišljala o tome, ali se u Matoru toliko zaljubila da želi porodicu sa njom. Jovanu i da ne pominjem! Ona je toliko odlepila za Stankovićevom da bi sa njom imala i petoro dece. Obe su toliko zagrejane da se ostvare u ulozi roditelja da me ne bi čudilo da već rade na tome, a da nikome ne pričaju - kaže izvor.

Pozvali smo Sanju, koja je bila tajnovita.

- Kad god sam pričala o svojim planovima, nisu mi se ostvarili. Zato od sada ćutim, a kada se to bude desilo, bićete obavešteni. Pozvaću vas na useljenje! - rekla je Stankovićeva.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Sanja peva, Matora je prati

Sanja Stanković snimila je pesmu "Banana", ali se tu neće zaustaviti. Ona želi da snimi još pesama kako bi imala što više nastupa u klubovima. Sanja je već imala nastupe po Bosni, a Matora je svuda išla sa njom. Jovana je svesna da je njena devojka poželjna i da ima udvarače svuda, pa želi da je drži na oku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Za koga se ta Sanja doterava i pokazuje sise ? Jeli to za tu " matoru " ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija