• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

02.09.2019

22:45

KIJA U VEZI SA POLICAJCEM?! Rijaliti zvezda pokazala dečka na Instagramu

Estrada

KIJA U VEZI SA POLICAJCEM?! Rijaliti zvezda pokazala dečka na Instagramu

Podeli vest

Kristina Kockar je na Instagramu postavila fotku sa novim dečkom, ali nije želela da otkrije njegov identitet

Iako se pisalo da je pobednica prve "Zadruge" u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević, ona nikada nije želela da potvrdi niti da demantuje ove navode. Kija je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa svojim izabranikom, a nigde se ne pojavljuje njegovo lice.

Međutim, jedan detalj na njenoj slici svima je privukao pažnju, a to je policijska značka, koja se kao slučajno našla u kadru. Zbog toga su mnogi Kijini pratioci pretpostavili da je njen novi momak policajac.

Foto: printscreen/Instagram

Kockareva je nakon pobede u "Zadruzi 1", u kojoj je doživela velike emotivne krahove zbog nevere bivšeg muža Slobe Radanovića, odlučila da svoj privatni život krije od javnosti. Nedavno je priznala da je ponovo emotivno ispunjena, ali nije htela da otkrije o kome se radi.

- Uvek sam srećna. Novi dečko me ispunjava. Naša veza još ne traje dugo. Ne bih mnogo detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe - pričala je novopečena pevačica.

Foto: printscreen/Instagram

 

I Sloba krije devojku


I Kijin bivši muž Sloba Radanović donedavno je uživao u ljubavi sa anonimnom devojkom, koju je vešto skrivao od očiju javnosti. Pevač je na Instagram postavljao njihove zajedničke fotke, ali se ni na jednoj nije moglo videti njeno lice. Iako više nisu zajedno, Sloba kaže da će i sve naredne izabranice kriti:
- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidimo da je to nešto ozbiljno. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam u vezi stvaram tenziju i pritisak bez potrebe.

 

DRAGANA MITAR PROGOVORILA O VEZI SA DEČKOM SANDRE AFRIKE: I ja imam pravo na ljubav! OVO ĆE ZABOLETI PEVAČICU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija