• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

08.09.2019

09:43

MILICA TODOROVIĆ RASKINULA SA DEČKOM! Bili su u vezi 5 godina, pričali o venčanju....

Estrada

MILICA TODOROVIĆ RASKINULA SA DEČKOM! Bili su u vezi 5 godina, pričali o venčanju....

Podeli vest

Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala 5 godina, iako se spekulisalo da će stati na "ludi kamen"

Par već dva meseca nije u vezi, a pevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živeli zajedno dok je ona na turneji.

PR Milice Todorović potvrdila je da je došlo do raskida, a kao razlog pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti. Poslednju njihovu zajedničku fotku Milica je objavila u maju.

Milica i Miloš bili su u vezi više od pet godina. Pre romanse sa Todorovićevom bio je u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina, a njihova brakorazvodna parnica trajala je nekoliko meseci.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denis

pre 4 godine

Mlada dama je zbog ovog hrabrog poduhvata zaslužila nacionalnu penziju jer je ipak to trebalo izneti, skoro u rangu ratnih veterana..

JOANIKIJE

pre 4 godine

Шта је тражила са ожењеним човеком и оцем једног детета........

Cuca

pre 4 godine

Pa šta ako ima dete?? U čemu je tu problem? Zivot ide dalje I svako ima pravo na drugu sansu u zivotu

Djuradj

pre 4 godine

Maltene svaka veza u kojoj zena zaradjuje mnogo vise od muskarca vremenom puca,zbog muskog kompleksa. P.s ako posle maksimum 2 godine nema vencanja ili deteta nema od te veze nista u ozbiljnijem smislu.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija