• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

11.09.2019

09:29

(FOTO) JELENA KARLEUŠA U BOLNIČKOM KREVETU! Reanimirali je, FANOVI U ŠOKU!

Estrada

(FOTO) JELENA KARLEUŠA U BOLNIČKOM KREVETU! Reanimirali je, FANOVI U ŠOKU!

Podeli vest

Karleuša je juče na svom Instagram profilu objavila fotografije sa snimanja

Počelo je snimanje nove sezone Zvezda Granda. Članovi žirija ostaju isti: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković i Đorđe David.

Karleuša je juče na svom Instagram profilu objavila fotografije sa prvog snimanja. Bila je u kraljevsko plavoj haljini koja je napravljena od perja. Pevačica je izabrala malo drugačije izdanje od njenog uobičajenog imidža za prvu emisiju u sezoni.

Foto: printscreen instagram

Ipak, danas se vratila uobičajenom izdanju, a reč je o kratkoj pink haljini sa plavim cvetovima i puf rukavima.
 

Foto: printscreen instagram

Ipak, nismo mogli, a da ne primetimo i drugi stori na kojem se vidi diva kako leži na krevetu za reanimaciji u haljini od roze tila, dok pokušava da reanimira sebe elektrošokovima ili stručno defibrilacijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 4 godine

Ne treba tebi Jelena defibrilator tebi sreco nedostaje neki vibrator da te renda od jutra do zore.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija