• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

17.09.2019

23:30

PEVAČICA SASULA DRVLJE I KAMENJE PO BIVŠEM MUŽU! Nata: Muškarci koji tuku žene su gejevi!

Estrada

PEVAČICA SASULA DRVLJE I KAMENJE PO BIVŠEM MUŽU! Nata: Muškarci koji tuku žene su gejevi!

Podeli vest

Nataša Bekvalac objavila na Instagramu izjavu psihologa da su tipovi koji biju supruge naklonjeni istom polu i tako isprozivala Luku Lazukića

Nataša Bekvalac žestoko je isprozivala bivšeg muža Luku Lazukića, koji ju je 14. aprila prošle godine pretukao u njenom stanu u Beogradu. Pop pevačica je na Instagramu podelila tekst koji govori o tome da su muškarci koji biju žene u stvari naklonjeni istom polu.

Razlog za sreću

U prošloj godini je bilo teških trenutaka i situacija, ali imam puno razloga i za sreću
Nataša Bekvalac

Besni i frustrirani

- Već dugo se vodi diskusija među svetskim psiholozima da li latentna homoseksualnost može da utiče na agresiju kod muškaraca. Ovo je posebno istaknuto u delovima sveta u kojima se gej populacija ne prihvata baš najbolje, kao što je slučaj u Srbiji. Takvi muškarci žive u zajednicama sa ženama kako bi održali društveni ugled kod prijatelja i porodice, iako se ne osećaju zadovoljno - navodi se u članku koji je Nata objavila na društvenoj mreži.


U istom tekstu dalje se citira psiholog Radmila Grujičić, koja takođe smatra da razlog za agresiju kod muškarca može biti to što mora da krije seksualno opredeljenje.


- Muškarci su u takvoj situaciji pod velikim stresom, puni su frustracije, nezadovoljstva i besa jer ne mogu da budu ono što jesu. Zato može da dođe do agresije, ali ne samo prema ženama nego i generalno: prema prijateljima, porodici, pa i na fudbalskim utakmicama. Ako pokušavaju da žive skriveno, oni onda na taj način stavljaju masku i trude se da izgledaju muževnije - izjavila je Grujičićeva, a Bekvalčeva ju je citirala.

Zbog nasilja dobio tri godine uslovno

Natašu je bivši suprug Luka Lazukić pretukao 14. aprila prošle godine u njenom stanu na Dedinju. Zbog nasilja ga je Viši sud u Beogradu osudio na tri godine uslovno. To znači da, ako počini bilo kakvo krivično delo u tom periodu, moraće u zatvor na osam meseci.


Pevačici je brak sa Lazukićem bio treći po redu. Venčali su se u septembru 2017. godine na intimnoj ceremoniji na Ibici, a godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Katju.

Pevačica do sada nije želela javno da govori o fizičkom nasilju bivšeg supruga. Uvek je isticala da prošlu godinu pamti po svemu lepom što joj se desilo.
- Kako mogu da za godinu u kojoj sam na svet donela ćerku Katju kažem da je bila loša? Za čašu možete reći i da je polupuna ili poluprazna, zavisi kako je posmatrate. Tako je i sa životom. U prošloj godini je bilo teških trenutaka i situacija, ali imam puno razloga za sreću i slavlje jer su mi moje ćerke i porodica najvažniji na svetu - izjavila je Nataša.

Dovoljno je rekla

Kada smo je juče pozvali sa direktnim pitanjem: smatra li da je njen bivši muž homoseksualac, pevačica nam je preko svoje portparolke poručila da je "sasvim dovoljno ono što je objavila na Instagramu" i da ne bi to više komentarisala. S druge strane, Lazukić se do zaključenja ovog broja nije javio na svoj broj telefona.

Zakazala koncert u Areni

Pop zvezda će održati svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 14. februara 2020. godine. Na taj način će obeležiti 20 godina karijere, a već je počela da se priprema za spektakl.
- Osećam veliku odgovornost i mogu vam reći da imam veliku tremu pred taj događaj. Nije mala stvar zakazati koncert u jednoj od najvećih arena u Evropi. Srećna sam i uzbuđena - poručila je Nata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 4 godine

Gde je LGBT zajednica sa saopstenjem, estradna izvodjacica je uvredila homoseksualce. Koristi rec gej u pezorativnom kontekstu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija