• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: esopreso.rs

21.09.2019

08:48

(FOTO/VIDEO) POTRESNO! OGLASIO SE DEČKO DUNJE ILIĆ POSLE NJENOG POKUŠAJA SAMOUBISTVA: Naježićete se posle njegovih potresnih reči!

Estrada

(FOTO/VIDEO) POTRESNO! OGLASIO SE DEČKO DUNJE ILIĆ POSLE NJENOG POKUŠAJA SAMOUBISTVA: Naježićete se posle njegovih potresnih reči!

Podeli vest

Pevačica Dunja Ilić je pokušala sebi da oduzme život lekovima. Lepa brineta je u prenosu uživo na društvenoj mreži Instagram svojim pratiocima pokazala praznu tablu lekova i podelila potresnu ispovest

- Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje - rekla je Dunja, između ostalog.

Foto: Printscreen Instagram/dunnia


Domaći portali javljaju da je njen dečko Napolitanac Fredi Laeca, nakon što mu je Dunjin prijatelj koji je pratio ovaj prenos javio šta se događa, s policijom pohitao u stan u Napulju u kojem je Dunja boravila.

On je nešto kasnije na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko potresnih rečenica.

- Večeras sam proživeo filmsku scenu... - istakao je Fredi.

- Na kraju noći? Mislim da sam spasao život jedne lake duše.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Duska

pre 4 godine

Zabole ga mnogo sta radi Dunja, ima ona vreme na pretek zato to i radi, nema drugu obavezu, kad bi brinula da treba da ide na posao i treba da ustane u pet ujutru nebi joj to padalo na pamet, ima srbija dosta dece i majki koji su goli i bosi a ponajvise gladni tako da ovo ne vidim kao vazno pitanje.

Ivana

pre 4 godine

upravo tako...uze mi reč iz usta... tipičan primer dece bogatih roditelja..ovde se napominje da je imala vozača i ličnu poslugu..i očigledno nikakve druge obaveze u životu...dokonoj glavi samo gluposti padaju na pamet...

Rade

pre 4 godine

Bitno da je pentagram istetovirala. E pa doso djavo po svoje.

Sivi dom

pre 4 godine

Samo ti u redak mila moja, nema onda vremena za takve gluposti........

Sivi Dom

pre 4 godine

Samo ti u redak, mila moja........nema se onda vremena za takve gluposti.........

Zoran

pre 4 godine

Problem je izgleda u narkomaniji i tvojoj glavi vidi nasta licis sta god da je unistilo te skroz na skroz

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija