• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.09.2019

09:13

BRENA MOLI TOŠIĆA DA NE OSTAVLJA KARLEUŠU? Sastala se sa Duškom, pa ga posavetovala da misli na decu, fudbaler je slušao sa SUZAMA U OČIMA!

Estrada

BRENA MOLI TOŠIĆA DA NE OSTAVLJA KARLEUŠU? Sastala se sa Duškom, pa ga posavetovala da misli na decu, fudbaler je slušao sa SUZAMA U OČIMA!

Podeli vest

Lepa Brena viđena je u jednom prestoničkom restoranu u društvu fudbalera Duška Tošića kojeg je, kako se navodi, tom prilikom pokušavala da urazumi ne bi li spasla njegov brak sa Jelenom Karleušom. Ona, šta više, želi da nagovori Duška da nipošto je ostavlja Jelenu

Navodno, Duško i dalje nije odustao od razvoda, a Brena smatra da bi i te kako trebalo da da braku šansu posle svih nedaća koje su ih snašle. Ona se do sada nekoliko puta čula, a sada i videla sa Tošićem s ciljem da ga ubedi da razvod nije rešenje i da treba da pobede krizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My family ❤

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Sep 10, 2014 at 4:50am PDT

"Brena je nasamo popričala sa Duškom, te mu objasnila da, bez obzira na to kroz šta su sve oni Jelena prošli, uvek treba da misle na duge staze i da je to ono što je nju i Bobu u braku održalo do danas. Pevačica je priznala Tošiću da su ona i Boba imali trzavice u braku pošto su oboje uspešni i popularni, ali da nisu dozvolili da im to pokvari odnos iako je bilo trenutaka kada su upadali u kritične svade", ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je pevačica otkrila fudbaleru i neke intimne stvari: "Brena mu je ispričala da su i za njih izmišljali afere ne bi li ih rastavili, kao i da su im svakakve priče podmetali. Ona mu je tako kroz priču otkrila da su joj ljudi govorili da ju je Boba varao, ali da su kroz te krize zajedno prolazili iako im nije bilo nimalo lako. U jednom trenutku mu je spomenula da bi bilo lepo da svi zajedno otputuju u Opatiju na brod kod Saše Popovića, da iskoriste još malo toplih dana."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family?

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jun 29, 2016 at 12:26pm PDT

Nakon duge priče, Brena se osvrnula na Niku i Atinu, pa se Duško vidno rastužio.

"Na kraju, vlasnica Granda je posavetovala Duška da mislii na decu, posebno zbog toga što će ćerke uskoro da im udu u pubertet, a tada su im roditelji najpotrebniji. Rekla mu je da je Jelena divna majka i da treba još jednom da razmisli da li želi da napusti porodicu. Tošić je sa suzama u očima slušao Brenu i pravdao se kako su njemu deca najvažnija u životu i daje zbog njih spreman na sve. Kada su završili razgovor, Brena je sačekala svoje društvo, dok su po Duška došli drugari i ubrzo je napustio lokal vidno neraspoložen."

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 4 godine

Cuj da misli na decu. Na decu je trebalo da misli ona pre nego sto se uplela u one bestijalnosti. A Brena krajnje kompetentna za savete, ceo zivot u laznom braku. Nema svako zeludac za to, niti deca treba da odrastaju u laznom braku.

Ljubvel

pre 4 godine

Breno, ne mešaj se u drugi brak svojim savetima. Njih dvoje treba da reše svoj bračni odnos posle svega što je Velika od skandala napravila u aferi koja je potresla prvo celu njenu porodicu, decu i muža.

Bibi

pre 4 godine

Breno, simpa ti je pokusaj..... ali vec je i ovo seljace konacno ukapirao da je ozenio ober ravu kojoj trpa ko stigne..... smeje mu se ceo svet....a to da je Jelena “ divna majka “. - dakle, ovo je sada bezobraLuk..... on je vec dovoljno i ponizen i unizen...... treba coveku dozvoliti barem minimum dostojanstva , ako bi ikako moglo.... ali stvarno..... red bi bio..... Jadan covek

Ena

pre 4 godine

Ako si prevaren ostavi i idi dalje, bilo za zenu bilo za muskarca, decu imas brini o njima, ne zivi u lazi. Tesko je onima koji zive u lazima jos teze je onima koji cine preljubu.Brak je svetinja mada mnogi u to ne veruju jer nisu vernici.Najteze je onima koji tudje brakove upropastise

Srba

pre 4 godine

Ne znam što se ona meša, nije on debil pa da ne zna sam da donosi odluke... A možda ga je i uputila kod neke vračare (Lukas reče da ih ona obožava).

Jovan

pre 4 godine

Brena stavlja nos svugde a sebi i familiji ne može da pomogne Duško ako ima imalo mo zga i obraza treba da beži od Karleuše neznam kako živi sa tim deca im odrastaju vi še će pamtiti mamu po sex skandalima nego po pevanju a tatu što je to dozvolio a priča i o teškom odrastanju a Brenino je odavno prošlo ima para pa nezna šta će od sebe !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija