• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

24.09.2019

12:37

ANABELA IZGLEDA OFUCANO! Komšije progovorile o pevačici!

Estrada

ANABELA IZGLEDA OFUCANO! Komšije progovorile o pevačici!

Podeli vest

Oni koji žive i rade u blizini pevačicine zgrade na Vidikovcu tvrde da njenog bivšeg muža Andreja Atijasa nisu videli više od mesec dana, kao i da ona u poslednje vreme loše izgleda

Anabela je danima loše raspoložena, kažu njene komšije s Vidikovca. Oni tvrde da pevačicin loš period datira otkako ne živi više s Andrejom Atijasom!

Ispred Anabeline zgrade nije bio parkiran njen automobil, što i ne čudi, jer se tek vratila iz Makedonije, gde je njena ćerka Luna Đogani imala nastup, pa je spavala u njenom stanu na Novom Beogradu.

Ipak, njene komšije kažu da bivšu gospođu Atijas viđaju u kraju.

- Anabelu viđam često u poslednje vreme, ali uglavnom samu ili sa ćerkicama. Andreja baš dugo nisam videla, sigurno jedno mesec-dva. Poslednji put sam ga srela kada je dolazio po ćerku i izveo je negde, a Anabela nije bila s njima. Pročitala sam da se razvode, ali to sam i pretpostavljala jer ih dugo nisam videla zajedno. Moj prozor gleda na njihovu terasu i često sam viđala njega ranije, a sada ne - kaže jedna komšinica koja živi preko puta Anabele.



POSLE LETOVANJA SMO ODLUČILI DA JE KRAJ! Anabela otkrila detalje razvoda!

Jedan penzioner, koji živi u zgradi pored Atijasovih, otkrio je da pevačica loše izgleda u poslednje vreme.

- Sad čujem od vas da su se razveli! Nisam znao. Ali sada mi je jasno zašto Anabela tako loše izgleda. Nju donedavno niste mogli da vidite da izađe iz zgrade da nije skockana, uvek je imala lepu frizuru, lepo je obučena, našminkana. U poslednje vreme izgleda jako loše, uvek je nesređena, da ne kažem onu ružnu reč, malo ofucana, jako ozbiljna - kaže on i dodaje:

- Ranije se uvek lepo javljala, bila je nasmejana. A pre neki dan sam je sreo i bila je baš tužna, javila se, ali je odmah spustila pogled - kaže on.

- Andreja smo ranije slabo viđali, a sada ga tek ne viđamo. Ni Anabelu nisam videla poslednjih nedelju dana sigurno, a poslednji put kada je bila, delovala je neraspoloženo. Ona je inače veoma ljubazna, nasmejana, a tada je bila baš smorena, imala je podočnjake, delovala mi je neispavano, podbulo i nije želela da priča nešto mnogo - kaže prodavačica.

Podsetimo, Anabela i Andrej su se zvanično razveli pre dve nedelje. Razlog rastanka nije prevara, već jednostavno nisu više mogli da budu zajedno pa su se se sporazumno razišli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija