• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

26.09.2019

22:34

FOLK DIVA JE SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Ceca: On mora da bude Srbin!

Estrada

FOLK DIVA JE SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Ceca: On mora da bude Srbin!

Podeli vest

Ceca Ražnatović je nekoliko puta putovala u Rusiju, pa su se njeni fanovi pitali da li je folk diva tamo našla novog dečka. Pevačica napominje da nikad ne bi mogla da bude u vezi sa strancem i da njen partner mora da bude isključivo Srbin

- Bila sam u Moskvi dva-tri puta. Nisam išla kod Putina, već zbog nekih drugih mojih stvari... - pokušala je Ceca da ostane tajnovita, a onda se otvorila:
 

- Nemam nameru da se selim odavde, niti me interesuju stranci. Očekujem da se zaljubim u svojoj zemlji, u našeg čoveka, ovde! Ja sam lokal patriota. Uostalom, zašto moram da se zaljubim, šta mi fali ovako?!

 


 

 

Neće stranca

Nemam nameru da se selim odavde, niti me interesuju stranci
Ceca Ražnatović



Pevačica se posle ubistva supruga Željka Ražnatovića Arkana trudila da krije privatni život. Javnosti je predstavila samo jednog dečka - manekena Vladimira Cvetkovića Cveleta, s kojim se zabavljala tokom 2010. godine. Posle Arkana nije želela da ponovo stane pred oltar.


- Ma ne planiram da se udajem, ne pada mi na pamet da to radim ponovo! Nije taj papir presudna stvar za sreću i emotivnu ispunjenost - rekla je Ceca.

(FOTO) MAJA BEROVIĆ POTPUNO GOLA! Haos na društvenim mrežama, MUŠKARCI ODLEPILI!

 

Veljkovi mečevi su mi stresni

 

Cecin sin Veljko je uspešan bokser, ali je za folk divu to veliki stres:
- On me uvek obavesti kad ima zakazan meč. Ja mu kažem: "Čoveče, uopšte nemoj da me obaveštavaš ranije. Reci mi dan ranije, zašto me stresiraš dva meseca unapred, onda ja samo razmišljam o tom datumu". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marlon

pre 4 godine

Samo srbin?))..koje gluposti.. lokal patriota u ljubavi..ovo je biser nad biserima!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija