• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

03.10.2019

10:00

KAD JE GLADNA, NIJE SVOJA! Marko progovorio o PROBLEMIMA u vezi sa Lunom, a evo šta misli o njenom OBLAČENJU!

Estrada

KAD JE GLADNA, NIJE SVOJA! Marko progovorio o PROBLEMIMA u vezi sa Lunom, a evo šta misli o njenom OBLAČENJU!

Podeli vest

Marko Miljković kroz osmeh kaže da se van “Zadruge” sa devojkom Lunom Đogani svađa najčešće kad je ona - gladna

- Dosta je staloženija i smirenija u spoljnom svetu, mnoge stvari su joj tamo nedostajale. Dosta je blaže nego što je bila tamo. Očekivao sam svašta kad smo izašli i pitao sam se da li će nam se složiti kockice. Ona je super, funkcionišemo odlično. Dešavaju se ponekad čarke i problemčići koje brzinski rešavamo. Nekad sam ja nervozan ili je ona u PMS-u. Ona kad ne jede i kad je gladna, nije svoja. Ako je u PMS-u, ja se strpim, iskuliram, spustim loptu, ako je gladna, idemo negde da klopamo, dobro se najedemo, pa ponovimo o čemu smo pričali - kazao je Miljković.

 

 

Marko objašnjava da mu nekad ipak nije svejedno kad vidi kako se njegova draga obukla.

- Ona kombinacija iz Makedonije mi je na ivici. Progutao sam nekako, ali ne bi trebalo da ide preko te granice. To je scenski nastup i treba da bude što atraktivnija na sceni, ali to je granica u oblačenju - rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trio fantastiko ? #lunadjo @plesni_klub_evolution

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 24, 2019 at 4:08am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Nije ona sama nikad zaradila ni parce hleba . Da joj nije tate bila bi sa njenom skolom konobarica u nekom kaficu za 200 evra na Julinom brdu , a sad se bahati kao da je zvezda i kao da ima dobar glas .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija