• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.10.2019

09:04

LEPA BRENA UNIŠTILA BRAK MILOŠU BOJANIĆU! Otkrila prvoj ženi Dragici da je vara s kafe-kuvaricom Granda! LEPI MIĆA OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU!

Estrada

LEPA BRENA UNIŠTILA BRAK MILOŠU BOJANIĆU! Otkrila prvoj ženi Dragici da je vara s kafe-kuvaricom Granda! LEPI MIĆA OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU!

Podeli vest

Lepa Brena namestila je Milošu Bojaniću razvod od prve supruge Dragice, otkrio je Lepi Mića u „Zadruzi“

On tvrdi da je njegov kolega varao prvu suprugu sa sadašnjom ženom Brankom Bojanić, a da je vlasnica „Granda“ razotkrila ovu aferu!

SRAM TE BILO, DŽUKELO JEDNA! Miloš Bojanić ušao u Zadrugu i odmah napravio LOM! Lepi Mića pobesneo! (VIDEO)

Lepi Mića i dalje ne može da preboli to što Bojanić uporno govori da ga je video samo nekoliko puta u životu i da nikada nisu bili prijatelji. Miloš je gostovao na Radio Amneziji, koju vode zadrugari, i opet uspeo da isprovocira cimera. Mića je pobesneo i zapretio otkrivanjem porodičnih tajni, što je ubrzo i uradio.

Foto: printscreen

- Svaku noć si sedeo sa mnom, davao sam ti pare za nastupe. Pi*ko jedna, smrdo ljudska. Ja se kunem! Zakuni se u Mikicu i Baneta ako ja lažem. On je gad od čoveka, džukela! U usta ti se po*erem, je*em te u usta! Prvu ženu je prevario sa sadašnjom ženom Brankom. Evo ovako je bilo - počeo je Mića sa razotkrivanjem Miloša Bojanića:

- Branka je radila kao kafe-kuvarica u „Grandu“. On se s njom tada švalerao. Zvao je Branku kad je bio sa ženom u Bijeloj, zaboravio je da spusti slušalicu. Brena je namerno pozvala njegovu prvu ženu, koja je digla slušalicu, a s druge strane se javila Branka. Zbog toga se ona razvela. Indijanac jedan! - rekao je Mića urlajući i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

- Tvoja žena je moj poznanik. Branka je super žena, crna, podebela, iz Batajnice, ja mislim - pokušavao je Mića da dokaže da ga poznaje, a Bojanić je samo mirno poručio:

- Izađi nekulturna budalo! On traži kadar preko mene da bi bio popularan. Ali popularnost nije prelazna.

Bojanić je objasnio da je Lepog Miću video samo dva puta u životu.

- Dva puta sam ga sreo. Jednom u Nemačkoj, u kući mog prijatelja. Drugi susret je bio u Budvi, pevao je u kafiću svako veče, a ja sam tamo gostovao dva ili tri puta. Nismo ni sedeli za istim stolom - počeo je Miloš sa ironičnim smeškom i dodao:

BILA JE TOLIKO TEŠKA DA NISAM MOGAO DA JE DRŽIM! Brena je Bobi slomila ruku na prvom sastanku, ali je njihov susret bio SUDBINSKI!

- On je rekao da je bio u svim mojim kućama. To nije tačno, ne mogu biti nečovek da kažem neistinu. Iznenađen sam, a na neki način i nisam, jer je proradila sujeta - ja sam izgrađena i kulturna ličnost, a on je pljuvator. Ne smatram ga za kolegu, on je pevao neke pesme koje nemaju veze sa životom. Bilo bi me sramota da mi je prijatelj - u dahu je ispričao Bojanić.

Pozvali smo Breninu PR službu, odakle su poručili da ona ne komentariše ovakve priče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 4 godine

Nije Mica Przulj to otkrio vec produkcija koja je servirala Mici.

Sremac

pre 4 godine

Nije ona taj brak unistila nego on,on je varao.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija