• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

07.10.2019

07:49

DEČAK ILI ABORTUS?! Popularni jutjuber novom objavom razbesneo fanove! (FOTO)

Estrada

DEČAK ILI ABORTUS?! Popularni jutjuber novom objavom razbesneo fanove! (FOTO)

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase napisao je na svom Instagram nalogu da će postati otac, ali ovoga puta stvarno! Vest je šokirala njegove pratioce, pre svega zbog načina na koji je objavio ovako bitnu stvar

Naime, jutjuber je objavio anketu i nekoliko statusa u kojima je napisao da mu je "ova", misleći na svoju devojku, trudna.

 

Foto: printscreen

Tu su bile i prepiske sa roditeljima, u kojima su se raspravljali o kontracepciji i zaštiti.  Majka ga je tako pitala da li zna za pojam "kontracepcije" i da li je njegova devojka to koristila.

 

Ipak, Baka Prase je kasnije napisao da njegova devojka nije u drugom stanju, kao i da je test za trudnoću bio negativan.

 

Foto: printscreen

Fanovi su mu zamerili "igranje" sa ovakvim stvarima. Rekli su da je način na koji se našalio sa ovom temom, napisavši "dečak ili abortus", isuviše grub, pre svega što ga prati i mnogo malih devojčica i dečaka koji bi njegove šale mogli da prihvate "zdravo za gotovo".

 

 

- Kada si javna ličnost, moraš više da vodiš računa o onome što pišeš na društvenim mrežama ili javno izgovaraš - samo je jedan od komentara


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija