• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

06.10.2019

23:35

FOLKER IMITIRAO HRVATSKU POP ZVEZDU: Zbog Severine sam depilirao celo telo!

Estrada

FOLKER IMITIRAO HRVATSKU POP ZVEZDU: Zbog Severine sam depilirao celo telo!

Podeli vest

Dragan Kojić Keba se u šou-programu TLZP potrudio da što više liči na snajku Severinu, pa je skinuo sve dlake sa tela, nalakirao nokte i hrabro đuskao na štiklama

Dragan Kojić Keba kaže da je morao da izdepilira celo telo da bi što više ličio na snajku Severinu Kojić! On je već u prvoj epizodi šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" dobio zadatak da imitira hrvatsku zvezdu. Folker je nastupio sa tri kopče na nozi, koje je zaradio na probi, ali ga to nije omelo da se reši dlaka, nalakira nokte i hrabro đuska na štiklama!

- Izdepilirao sam se zbog nastupa. Za to je bila zadužena moja supruga Olja. Nalakirao sam i nokte da bih bio što uverljiviji. Takođe, rešio sam se brkova. Kad skinem njih i bradu, izgledam kao da imam upalu pluća, čak me lekari nisu prepoznali na ušivanju. Iako mi je noga povređena, stao sam na visoke potpetice - rekao je pevač, koji je izveo snajkine hitove "Gas, gas" i "Tridesete".

Seve ga bodrila

On veruje da će se Severini dopasti njegova imitacija.

Oduševili i Ana, Edita, Knez, Šašić...

Ana Kokić izvodila je vratolomije u vazduhu dok je imitirala svetsku pop zvezdu Pink.

- Ženo, da li postoji nešto što ti ne znaš? Snimao sam brojne filmove, bio na svetskim izložbama, gledao vrhunske izvođače, ali ovo nisam video. Pevaš na visini jedne solidne trospratnice, ne ostaješ bez daha... Impresioniran sam - kazao je Uroš Đurić.

Dubravki Mijatović posebno se dopao nastup Edite Aradinović, koja se transformisala u prošlogodišnju predstavnicu Kipra na Evroviziji - Eleni Fureira.

- Ti si toliko lepa i zgodna da muškarcima sigurno nije lako dok te gledaju - kazala je Dubravka.
Publiku je raspametio i Nenad Knežević Knez u ulozi Zorice Brunclik, ali je na kraju pobedu ipak odneo Željko Šašić, koji je imitirao Šabana Šaulića.

- Ovo mi je sigurno najteža uloga, imao sam tremu, ali sam zadovoljan. Verovali ili ne, ovde mi se desila slična situacija kao Severini pre deset godina. Pričala mi je kako je tada slomila nogu i sa štakom izašla na koncert. Svi znaju da sam se na probi povredio, pa danima hodam sa štapom. Zato mi je Seve rekla: "Idi, pokidaj to! Ma ako treba i kopču pokidaj." I to se i dogodilo! Upravo mi je pukao šav! - požalio se Keba.

Njegov nastup oduševio je žiri, koji čine glumica Dubravka Mijatović, slikar i glumac Uroš Đurić i muzičar Dušan Alagić. Kojića je posebno nahvalila Goca Tržan, koja je bila gostujući sudija u prvoj epizodi.

- Na trenutke si izgledao bizarno, ali genijalno. Vidim da nemaš dlake na nogama, dobro si se pripremio. I usta su ti top, moraš da mi pošalješ poljubac. Nokti su ti vrhunski, kao i prstenje. Ma bio si spektakularan! - rekla je pevačica, na šta se Đurić nadovezao:

- Podsetio si me svojom snagom na Lepu Brenu, a seksepilom na Severinu. Kada bih morao da biram između tebe i Seve, izabrao bih tebe, toliko si bio zanosan.

Odličan svekar

Dušan Alagić se našalio kako je folker odličan svekar:

- Ako se sada nisi dokazao kao najbolji svekar, ne znam kad ćeš. Ma ne postoji bolji od Dragana Kojića Seve!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija