• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.10.2019

10:08

DRUGE JE VOLEO, DRUGIMA JE PEVAO, ALI MENI SE UVEK VRAĆAO! Supruga Tome Zdravkovića otvorila dušu, pa priznala šta je mislila o njegovom zaljubljivanju u DRUGE ŽENE!

Estrada

DRUGE JE VOLEO, DRUGIMA JE PEVAO, ALI MENI SE UVEK VRAĆAO! Supruga Tome Zdravkovića otvorila dušu, pa priznala šta je mislila o njegovom zaljubljivanju u DRUGE ŽENE!

Podeli vest

Nedavno je navršeno 28 godina otkada je preminuo Toma Zdravković, a njegova supruga Gordana priseća se kako je izgledao život sa pevačem. Ona se nakon njegove smrti vratila u Kanadu, gde živi i njihov sin Aleksandar

- Naš susret se dogodilo u Torontu sasvim slučajno. Toma je pevao u nekoj kafani, ja sam tada bila jako mlada i volela sam pesmu i kafanu. Odatle je sve počelo, a nakon toga smo se venčali i živeli zajedno do njegove smrti - kaže Gordana i dodaje:

- Kad dođem u Srbiju uvek mislim da ću se sresti sa njim. Dok ne dođem na njegov grob ne mogu da shvatim da ga stvarno nema više.

VOLEO JE KAFANE I ŽENE, BIO JE NAJVEĆI BOEM JUGOSLAVIJE... Na današnji dan napustio nas je Toma Zdravković (TV IN)

- Meni to nije smetalo, verovatno jer je on svuda pronalazio inspiraciju i sretao mnoge žene. Uopšte ne sumnjam da se zaljubljivao mnogo puta, jer je bio takve prirode. Recimo pesma “Danka” bila mi je jako draga, a kad sam upoznala Danku onda mi je bila još draža - kaže Tomina i objašnjava kako je njihov brak opstao sve te godine:

Foto: Zoran Sinko

NOVAC POTROŠEN U KAFANI JE NOVAC ULOŽEN U SEĆANJA: Pre 28 godina napustio nas je legendarni Toma Zdravković

- Sve njegove gluposti, ali i lepe stvari, to je bio on. Stvarno je bilo nemoguće tu nešto promeniti. Ponekad sam samo htela da mu pomognem u određenim situacijama, ali nikad mu nisam nešto branila ili se svađala, već sam samo govorila: “proći će to, pusti, ako si se zaljubio odljubićeš se”, i to je sve išlo kroz šalu. Verovatno je tu bilo svega, ali sam ga ja gledala kroz drugu stranu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija