• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir stars

10.10.2019

10:15

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG SE ANABELA RAZVELA OD ANDREJA! Vikao je i urlao, Bukva ga je prijavila za nasilje, a on je NAŠAO SPAS U FLAŠI!

Estrada

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG SE ANABELA RAZVELA OD ANDREJA! Vikao je i urlao, Bukva ga je prijavila za nasilje, a on je NAŠAO SPAS U FLAŠI!

Podeli vest

Mada se spekulisalo da ju je bivši suprug varao, povod za rastanak dojučerašnjih supružnika navodno je Atijasov porok kojeg nikako nije mogao da se reši

Ni mesec dana nakon što su zvanično stavili tačku na svoj brak, Anabela i Andrej Atijas ne prestaju da intrigiraju medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mysquad

A post shared by Anabela (@anabelci) on Apr 15, 2017 at 6:42pm PDT

 

Iako se mesecima unazad spekulisalo da im je brak u krizi, njih dvoje uspešno su odolevali svim izazovima, sve dok početkom septembra vest o njihovom razvodu nije odjeknula kao grom iz vedra neba. Na vest se nadovezala nova senzacija jer je Atijas gotovo istog dana pokazao novu izabranicu - Minu Mateljan, sarajevsku starletu. Međutim, nije mu dugo trebalo da javno objasni da mu to nije devojka, već avantura za jednu noć, slobodan da kaže kako će ubuduće sve biti samo prolazne veze, pošto je Anabela - jedina prava.

 

 

- Njih dvoje jednostavno više nisu mogli zajedno. Tačno je to što oboje pričaju u medijima kako su se svim silama trudili da sačuvaju zajednicu, ali oni su u stvari kupovali vreme, jer je taj brak bio osuđen na propast. Andrej nije više bio tako nežan prema Anabeli, naprotiv, postajao je sve grublji jer se sve više odavao piću. To je bilo strašno. Koliko ja znam, nije koristio narkotike, ali i šta će mu kad je piće bilo dovoljno. Obeznanjivao se toliko da su se njihove i najmanje rasprave pretvarale u pravi rat. Umeo je da viče, urla... Pa mediji su i saznali za jedan takav incident kada ga je Anabela prijavila policiji za nasilje, ali se posle predomislila i povukla optužbe. Sve zbog dece, zbog Blankice. Ali piće je to, čovek izgubi kontrolu. A Anabela je gubila svoj oslonac u Andreju, i to kad joj je bilo najpotrebnije, jer je zbog Lune i njenog učešća u rijalitiju potpuno izgubila kompas - priča dobro obavešteni izvor "Kurir Starsa".

ZBOG MUŽA NIJE OTIŠLA NA EVROVIZIJU!Gagi je pokvario sve! (VIDEO)

- Nije ni čudo što je odmah isplivala slika Andreja s tom starletom. Kao da je jedva dočekao da se rastanu, valjda je i sam bežao od kuće i problema. Jer nisu njemu jedini problemi bili piće i pritisak medija zbog Lune, njega je mučilo i to što ne može da viđa sina Leona kojeg je dobio iz veze s Jasminom Skender, s kojom je bio pre Anabele. On je odmah priznao to dete, ali mu Jasmina nije davala da ga viđa, optuživala je Anabelu da joj je preotela muža, napadala ih i podsmevala im se kako odlaze kod lajfkouča na seanse, a potom i sama išla kod nje da je poduči tim stvarima. I sad zamislite to vrzino kolo u koje se upleo. Navodno je dete u Zenici s majkom i njenim roditeljima, ali niko ne može da joj uđe u trag. Ma strašno. Tražio je spas u flaši, a Anabela je ispaštala - završava izvor gorepomenutog lista.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija