• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

13.10.2019

18:57

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SUKOBU SA CECOM: Muka mi je, hajde više da stavim tačku na to!

Estrada

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SUKOBU SA CECOM: Muka mi je, hajde više da stavim tačku na to!

Podeli vest

Mira Škorić otvorila je dušu pa otkrila da je odnedavno počela sa napornim treninzima kroz koje je, kaže, mnogo toga naučila. Takođe, pevačica je nerado ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i velikom ponosu - ćerki Milici, koja studira medicinu.

- Ovo je brazilski džijudžicu, to je borilački sport. Ja volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo, to puno žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera. Oni meni dušu uzimaju! Naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani. Ja preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džijudžicu", istakla je ona, pa zatim i stavila tačku na brojne spekulacije o tome kako se i zašto sukobila sa Cecom. 

- Meni je više muka na tu temu, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi, a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno - ispričala je ona u "Premijeri" pa prešla na vedrije teme.  

Pohvalila se uspesima njene ćerke, za koju kaže da je bolja osoba od nje same. 

- Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo - zaključila je Mira. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 4 godine

Postovana Miro, bravo za to kakav si covek i kakva si majka, malo je majki koje se mogu pohvaliti detetom kao sto se ti sa ponosom mozes hvaliti i diciti svojim detetom.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija