• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.10.2019

11:36

POZNATI KOMPOZITOR celu noć DIVLJAO PO GRADU! Lomio stakla i BEŽAO IZ URGENTNOG CENTRA!

Estrada

POZNATI KOMPOZITOR celu noć DIVLJAO PO GRADU! Lomio stakla i BEŽAO IZ URGENTNOG CENTRA!

Podeli vest

Saša Milošević Mare, poznati kompozitor i jedan od članova žirija muzičke emisije "Nikad nije kasno", u subotu ujutru je za samo nekoliko sati čak dva puta bio u Urgentnom centru!

Saša Milošević Mare je najpre isekao ruku kada je u Luci Beograd iz čista mira pesnicom udario u staklo na stražarskoj kućici. Samo dva sata kasnije Mare je ponovo došao u bolnicu, ali ovog puta sa razbijenom glavom.

Kako je ispričao naš izvor iz istrage, čuvar u Luci je u kasnim večernjim satima pozvao policiju i prijavio da je Milošević razbio staklo na njegovoj kućici.

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ IMAO UDES! Taksista se zakucao u njegovu novu mašinu!

- Kompozitor je isekao desnu ruku, a kada ga je policija pitala zašto je to uradio, Milošević nije želeo da objasni. Ubrzo je prebačen u Urgentni centar, gde je ruka trebalo da mu bude sanirana. Međutim, dok je trajala dijagnostika, Milošević je pobegao iz UC - naveo je naš izvor iz istrage.

Nešto kasnije iste večeri poznati kompozitor ponovo je doveden u Urgentni centar, ali ovog puta sa razbijenom glavom.

(VIDEO) NASTAVAK AFERE VANBRAČNI SIN! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u sud!

- Prema prvim informacijama, nakon što je pobegao iz bolnice, Mare je otišao u kafić "Demarš". Istraga bi trebalo da utvrdi šta se tamo dogodilo, te je Miloševiću glava razbijena. On je nakon pružene pomoći pušten na kućno lečenje - navodi Informerov sagovornik.

 

 

Nadležno tužilaštvo će uskoro odlučiti da li će i za koje delo biti gonjen poznati kompozitor s obzirom na to da je polomio prozor na kućici noćnog portira u Luci Beograd. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 4 godine

Ovaj Mare cini mi se ima 3 deteta, neka su mu zivi i zdravi, no sta to on uci svoju decu? Kazu strucnjaci da dece samo imitiraju roditelje, zar da takav primer bude svojoj deci?

srle

pre 4 godine

Mladost - ludost. Inace, poznate licnosti bas vole da lome stakla na toj kucici na pristanistu, izgleda cuvar neki mnogo gadan covek.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17