• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

15.10.2019

23:33

PEVAČ U STRAHU! UPRAVO DOBIO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU: Siniša Kulić mi je upravo PRETIO SMRĆU! (FOTO)

Estrada

PEVAČ U STRAHU! UPRAVO DOBIO ZASTRAŠUJUĆU PORUKU: Siniša Kulić mi je upravo PRETIO SMRĆU! (FOTO)

Podeli vest

Bojan Tomović zabrinuo je mnoge pošto je objavio putem društvene mreže Instagram da mu je Miljanin otac, Siniša Kulić, pretio smrću. To se, navodno, dogodilo pošto je javno tvrdio da je on otac deteta, a ne Lazar Čolić Zola, koji trenutno boravi u "Zadruzi 3" sa Miljanim i Marijom

Inače, pre ulaska u rijaliti, Kulićeva je ostvarila jaku prijateljsku vezu sa Tomovićem. Sve to je palo u vodu pošto je saznala za njegove tvrdnje da je dete koje nosi njegovo. 

Siniša je, navodi se, pevaču na žestok način očitao lekciju zbog svega što se dešava. On mu je, pak, brutalno odgovorio - da on nije kriv za to što su mu i žena i ćerka zaljubljene u njega.

Foto: Printscreen Instagram

- Evo čika Siniša Kulić mi je upravo pretio smrću! Pa, čiko, nisam ti ja kriv što su ti i žena i ćerka zaljubljene u mene - poručio je Tomović. 

Siniša se po pitanju ovoga još nije javno oglašavao. 

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija