• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

18.10.2019

11:00

KIJA HTELA DA UBIJE SLOBU ZBOG UDATE ŽENE! Ovo je POZADINA cele priče - htela je da NAUDI i njegovoj novoj devojci

Estrada

KIJA HTELA DA UBIJE SLOBU ZBOG UDATE ŽENE! Ovo je POZADINA cele priče - htela je da NAUDI i njegovoj novoj devojci

Podeli vest

Kija Kockar odlepila kada je saznala da je Radanović u tajnoj vezi sa suprugom jednog žestokog momka, pa rešila da bivšem mužu lično presudi

Kija Kockar je u sredu ujutru pokušala da izbode nožem bivšeg muža Slobu Radanovića jer je saznala da se zaljubio u udatu ženu! Kako Informer saznaje, pevač se već mesecima tajno viđa sa atraktivnom crnkom, koja je u braku sa jednim žestokim momkom.

MILJANA NA LEKOVIMA ZBOG ABORTUSA! Kulićeva priznala da planira posle kiretaže da URADI NEŠTO STRAŠNO!

Foto: Informer DN

 

Prati ga na nastupe

Sloba se sa novom izabranicom najčešće viđa u svom stanu, a kada je Kija to čula od zajedničkih prijatelja, pao joj je mrak na oči.
- Sloba je odlepio za svojom ljubavnicom! Već mesecima su zajedno, ali se kriju, najviše zbog toga što je ona udata. Ta žena koristi svaku priliku da budu zajedno, pa ga prati i po nastupima. Letos su zajedno bili u Crnoj Gori, skrivali su se u jednom hotelu u Bokokotorskom zalivu. Međutim, zbog njenog muža ne mogu da se pojavljuju zajedno u javnosti, pa zbog toga ona krišom dolazi u njegov stan na Novom Beogradu - priča za Informer dobro obavešteni izvor.

I u "Zadruzi" vitlala nožem


Kija je pokazala nasilno ponašanje prema Slobi i u "Zadruzi". Nekoliko puta ga je ošamarila zbog toga što ju je prevario sa Lunom Đogani. Kockareva je u ovom rijalitiju nekoliko puta bila u kadru sa oštrim kuhinjskim nožem, kojim je vitlala po kući.

Naš sagovornik dodaje da je Kija pre nekoliko dana sve to saznala i poludela od ljubomore.
- Kija je ranije načula da Sloba ima neku ženu, ali joj je on stalno govorio da to nije tačno. Od zajedničkih prijatelja saznala je da je potpuno odlepio za svojom ljubavnicom i baš je pobesnela. Zbog toga je u utorak uveče rešila da pijana ode kod njega da se obračunaju. Prijatelji su pokušali da je urazume, ali nikoga nije htela da sluša. Pred svima je rekla: "Ja ću lično da im presudim." Poslala je poruku svom menadžeru Goranu da ide kod Slobe da napravi masakr, a on joj je odgovorio: "Samo udri", pošto je mislio da se šali - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Kada je stigla kod Slobe, nasrnula je na njega nožem, ali je bila pijana, pa nije mogla da ga povredi. Onda je odjednom nož okrenula ka sebi i pokušala da se probode, ali ni to nije uspela. Ko zna šta bi se sve desilo da Sloba nije odmah pozvao policiju.

Foto: blic.rs/clip.rs/printscreen

 

Ima i dete

Da Radanović već neko vreme uživa u novoj ljubavi, potvrdila nam je i Slobina prva komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.
- Često mu u stan dolazi jedna crnka, sva je u silikonima. Mislim da ima i dete. Sloba i ona se stalno nešto kriju, paze da ne budu upadljivi - priča komšinica pevača.

(VIDEO) SASTALA SE SA NJIM! Nakon celog PAKLA sa Slobom, paparaco snimio Kiju - pogledajte šta je sada uradila!

Kija mesecima bila na lekovima

Kako Informer saznaje, Kija je poslednjih nekoliko meseci pila antidepresive jer se loše osećala.
- Sve joj je nekako krenulo nizbrdo. Proredili su joj se nastupi, sve manje je popularna, a nikako nije uspevala da sa nekim bude u normalnoj vezi. Zbog svega toga je potražila pomoć psihijatra i pila antidepresive. Koliko joj je bilo teško, govori i to što je pozvala majku Nadicu Zeljković da dođe iz Zrenjanina i bude sa njom neko vreme u Beogradu - kaže naš izvor.


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija