• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

19.10.2019

08:14

SVI DETALJI GALA SVADBE! Bogdanina venčanica je spremna, Veljko će pucati u JABUKU! A evo koliko će ZVANICA BITI NA VENČANJU!

Estrada

SVI DETALJI GALA SVADBE! Bogdanina venčanica je spremna, Veljko će pucati u JABUKU! A evo koliko će ZVANICA BITI NA VENČANJU!

Podeli vest

Kraj ove godine porodica Ražnatović će provesti slavljenički. Nakon što je otkriveno da Veljko Ražnatović čeka bebu, poznat je i dan kada će se venčati s verenicom Bogdanom Rodić

Kako saznajemo, svadba je zakazana 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu, a Ražnatovići su odlučili da će ispoštovati sve stare srpske običaje.

- Poznato je da i Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće što će se njih držati i kada je svadba u pitanju. Naime, pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaju nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila sa tim - kaže za “Blic” izvor blizak porodici i dodaje:

VELJKO DOBIJA KUĆU U MIRAZ! Progovorili roditelji Bogdane Rodić: S prijom Cecom smo prvo podelili radost zbog unučeta

- Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u Hotelu „Hajat” pred oko 500 zvanica. Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My rib ❤️

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Oct 14, 2019 at 3:04pm PDT

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni zbog venčanja, a mlada privodi kraju i venčanicu.

- Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Bogdaninim i Veljkovim željama. Ona je dugo razmišljala kakvu će venčanicu poneti, a trenutno se privode kraju poslednji detalji na haljini. Kako je Bogdana veoma bliska sa ženskim delom porodice Ražnatović, ona se o izgledu venčanice konsultovala i sa Cecom, kao i sa Anastasijom - dodaje naš izvor.

VELJKO I BOGDANA ZAKAZALI SVADBU! Konačno poznat DATUM, a tek kada čujete MESTO... Prelepo!

Podsetimo, budući mladenci nisu mogli da sakriju sreću što će uskoro postati i roditelji.

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh, iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - rekao je ovim povodom Veljko, a sreću nije krila ni njegova verenica.

- Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla je Bogdana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija