• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

21.10.2019

13:13

RAT SE NASTAVLJA! Kika otkrila da li zaista ima RAK - trese se dok priča, a onda nastavila da PROZIVA Baku (VIDEO)

Estrada

RAT SE NASTAVLJA! Kika otkrila da li zaista ima RAK - trese se dok priča, a onda nastavila da PROZIVA Baku (VIDEO)

Podeli vest

"Kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi. Možda je bolje da ne izlazim iz kuće"

Internet je ovih dana uzdrmao sukob mladih jutjubera Bogdana Ilića - Bake Praseta i Kristine Đukić, poznatije kao Kike.

BAKA PRASE TRPI TORTURU! Poznati jutjuber prolazi kroz psihičko maltretiranje koje ima političku pozadinu!

 

Sve je počelo kada je Kika negativno komentarisala kontent koji Bogdan u zadnje vreme kači na svoj kanal, a on joj nije ostao dužan, te je uzvratio prozivkama na račun nje i njenog fizičkog izgleda.

Foto: Printscreen You Tube

 

Sve je otišlo predaleko kada se pomenula tema raka, odnosno kada je Baka Prase otkrio da je Kristina ćelava i da to sve vreme prikriva perikama. Razlog njene ćelavosti navodno je to što je lepak od perike dospeo u koren njene kose i spalio je, te je jutjuberka morala potpuno da se ošiša kako bi joj opet normalno rasla kosa, istakao je on.

NOLE, TESLA, BAKA PRASE I CECA NAJVEĆI IDOLI MLADIH! Šokantni rezultati velikog istraživanja "Strateškog marketinga"!

Međutim, Đukićevu je to očigledno previše pogodilo, te je Bogdanu putem novog videa poručila da treba da se srami zbog te izjave i da ne može da priča tako jer ne zna da li je zapravo razlog njene ćelavosti to što ima rak i ide na hemoterapiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina "K1KA" Đukić (@kikax3) on Apr 20, 2019 at 10:09am PDT

 

Nakon ovoga, oboje su gostovali u jutarnjem programu gde su se uživo sukobili, a Kika je požela da kaže nešto na tu temu i opravda se.

- Nikada nisam išla na hemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se izvinio ukoliko idem na hemoterapiju. Ja sam postavila pitanje: "Čekaj, da li treba da idem na hemoterapiju da bi mi se ti izvinio?" Bukvalno je rekao da je okej vređati, a on je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izlečio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer sam ja prva mršava i ne mogu da se ugojim. Neko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo "r" , ode kod logopeda i ne može da reši problem. Nije okej vređati tuđi fizički izgled - izjavila je Kika i dodala da misli da joj je sigurnost ugrožena.

Foto: screenshot

 

 - U suštini dobijam pretnje i uvrede od male dece, ne shvatam ništa lično i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi. Možda je bolje da ne izlazim iz kuće - izjavila je jutjuberka kroz smeh.

Njihovo prepucavanje na jutarnjem programu, možete pogledati u videu ispod.

JUTJUBERI GADNO ZARATILI! Brutalna svađa Bake Praseta i Kike

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija