• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

21.10.2019

22:06

ANDREANA ODGOVORILA NA PLJUVAČINU! SADA JE STVARNO KRAJ! Pukla ljubav između Čekićke i oženjenog verenika, obrisala ga iz života kao da nikada nije postojao! (FOTO)

Estrada

ANDREANA ODGOVORILA NA PLJUVAČINU! SADA JE STVARNO KRAJ! Pukla ljubav između Čekićke i oženjenog verenika, obrisala ga iz života kao da nikada nije postojao! (FOTO)

Podeli vest

Andreana Čekić više nema fotografije sa oženjenim verenikom na društvenim mrežama, a prestali su i da se prate

Perje među verenicima letelo je prošle nedelje ispred jednog kluba naočigled brojnih prolaznika. Kako mediji prenose, pevačicin izabranik je bio toliko drzak prema njoj da su članovi benda i organizatori morali da intervenišu i da ih razdvoje.

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani poneo nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je skandal. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli. Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - priča sagovornik koji se zadesio na istom mestu.
 

Prema njegovim rečima, Milošević je pljunuo u lice pevačicu i pocepao joj majicu.

- Vikao je: "Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao". Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kazao je sagovornik.

 

Međutim, dan posle incidenta Marko je navodno shvatio svoju grešku, pa je sa aerodroma molio verenicu da mu oprosti.

- Čist bezobrazluk. Nije želeo da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži poslednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - završava pomenuti izvor. 

Andreana je ostavila fotografije na kojima je sa drugim osobama u društvu i Markom Miloševićem, a njih dvoje više nemaju zajedničke fotografije na profilu i više se ne prate.

 

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija