• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DEJANA KLJAJIĆ

23.10.2019

13:14

NAJPLAĆENIJI SRPSKI JUTJUBER OTKRIO KAKO JE POSTAO MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA:  Sve je počelo u inat roditeljima, a onda...

Estrada

NAJPLAĆENIJI SRPSKI JUTJUBER OTKRIO KAKO JE POSTAO MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA: Sve je počelo u inat roditeljima, a onda...

Podeli vest

Mama i tata su mi rekli da moram da privređujem i svakog meseca dajem 150 evra u kuću. To me je nateralo da grizem, da postanem mašina i uspem, priča Baka Prase

Najpopularniji srpski Jutjuber Bogdan Ilić (23), poznatiji kao Baka Prase, otkriva da je u inat roditeljima počeo da zarađuje mesečno 10.000 evra! Ovaj momak se ekskluzivno za Informer prisetio kako je od nesuđenog studenta postao mašina za pravljenje para.

Nisu verovali

Svi u kući su mislili da neću uspeti. Ja se snimam za Jutjub, a oni me utišavaju
Baka Prase

 

 

Kao lik iz crtaća

Sve je počelo kada su Bogdanu roditelji rekli da mora da počne da privređuje.
- Završio sam srednju muzičku školu, ali zbog lošeg proseka nisam uspeo da upišem fakultet. Tada su mi roditelji saopštili da moram nešto da radim i ulažem pare u kuću. To mi je delovalo brutalno - da se od osamnaestogodišnjaka traži da mesečno daje 150 evra da bi živeo kod svojih. Međutim, taj njihov pritisak naterao me je da grizem, da postanem mašina i uspem u onome što radim - kaže Ilić i dodaje kako u početku niko nije verovao u njega:

BAKA PRASE EKSKLUZIVNO ZA TV IN - Ne postoje pare za koje bih prodao Srbiju i veru! (TV IN)


- Svi u kući su mislili da neću uspeti. Krenem da se snimam za Jutjub, a oni me utišavaju i govore mi da se sklonim. Ipak, nisam odustajao. Tata je na kraju počeo da me podržava, ne zbog novca koji sam počeo da zarađujem, već je uvideo da se istinski trudim i da mi je stalo do toga što radim. U početku sam bio "Pepa Prase", kao lik iz istoimenog crtanog filma. Posle sam dodao ono "Baka".


Jutjuber je svoju karijeru na internetu počeo pre pet godina tako što se snimao dok igra igrice.
- Kao gejmer sam zarađivao od 500 do 1.000 evra mesečno. Kada sam krenuo da se bavim Jutjubom, vratio sam se na nulu. Međutim, nisam odustajao, želeo sam da napredujem. Gledao sam strane jutjubere i video sam kako oni to rade. Sada, nekoliko godina kasnije, došao sam do veoma lepe cifre mesečno, ali ne bih želeo da kažem koliko - priča naš sagovornik.

Foto: Tvin.rs/Čedomir Milojević

Krijem devojke ko zmija noge

Bogdan na sve načine pokušava da svoj emotivni život sačuva od javnosti.
- Nemam devojku, jer je teško pronaći onu koja razume šta ja radim. Bio sam zaljubljen, imao sam dve veze. Trudim se da se sa devojkama viđam isključivo posle 11 uveče, da me niko ne vidi - priča Baka Prase.

Uzor omladini

Bogdan kaže da je ponosan što je nedavno istraživanje pokazalo da je jedan od uzora današnjoj omladini.
- Deca su danas mnogo pametnija nego kada sam ja bio klinac. Roditelji su nas vaspitavali i uticali na naše stavove, a sada klinci sve sami kapiraju. Otkad se bavim javnim poslom, upoznao sam dosta dece i tačno se vidi razlika između vaspitane i ona koja to nisu - naglašava on.

Bio sam opsednut Sarom Jo

Baka Prase priznaje da je jedno vreme bio lud za pevačicom Sarom Jo, kojoj je posvetio i pesmu:
- Prošla me je ta opsednutost. Sara mi je stavila do znanja da "nema vremena za to". Tako da sam odustao od te priče.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gogi

pre 4 godine

strasno je koliko si celoj srbiji pokazao koliko je tvoj otac los pravoslavni svestenik. i koliko se srpska pravoslavna crkva posrnula u duhovnom smislu. svestenik ne moze da vaspita sopstvenu decu a posao mu je da ukazuje na duhovne i moralne greske drugih. ja ne osudjujem, ja ne vredjam, niti moralisem. samo iskazujem svoju tugu zbog napred navedenog.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija