• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scena

24.10.2019

09:43

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA! Kiriju za stan na Novom Beogradu plaćaju 600 EVRA, a u pekari pevačica uvek čisti za sobom...

Estrada

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA! Kiriju za stan na Novom Beogradu plaćaju 600 EVRA, a u pekari pevačica uvek čisti za sobom...

Podeli vest

Susedi kažu da ne znaju šta se dešava među četiri zida bračnog para, ali da Tanja i Dušan u javnosti odaju utisak zaljubljenog para

Pevačica Tanja Savić poslednjih nedelja ponovo je tema i to zbog navodnih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Naime, Tanjin suprug Dušan je navodno jedno vreme bio na lečenju, a zbog njegovog poročnog života trpi i njihov brak.

 

 

Bračni par živi par živi sa sinovima u Novom Beogradu u stanu koji na mesečnom nivou plaćaju oko 600 evra.

U pekari čisti za sobom

Lepe reči za nekada najpopularniju zvezdu „Granda” imali su i u pekari, gde je ona redovan gost.

- Ona je tako jedna fina, kulturna i pristojna devojka. Iskreno da vam kažem, ovde dolaze mnoge poznate ličnosti, ima onih koji su bahati i koji ne znaju za osnovnu kulturu, a Tanja se uvek javi, uvek je nasmejana, uvek za sobom počisti, skloni, ma da ne poverujete - otkriva prodavačica iz pekare.

- Neko vreme je uzimala stan na dan, ali poslednjih meseci živi u tom stanu koji plaća mesečno. Nije uvek tu, s obzirom na to da s vremena na vreme sa porodicom putuje u Australiju. Izvodi stalno decu ispred zgrade da se igraju, a to isto radi i njen muž. Ima nastupe, viđam je stalno kako vuče neke kofere. Ide u trenerci, nenašminkana, ali i u takvom izdanju je prelepa - kaže vlasnica lokala koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Savićeva.

Foto: Printscreen You Tube

U obližnoj radnji hemijskog čišćenja sačekalo nas je nekoliko veselih i ljubaznih radnica.

- Ona je naša redovna mušterija, kao i njen muž. Baš je malopre bio, zamalo da ga sretnete. Donose kako njegovu tako i njenu garderobu. Vrlo su ljubazni, fini, uvek su tačni i nikad ne duguju novac - kaže jedna radnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeste li sinoć gledali Ami-g Show? ? Za oko nedelju dana izlazi moj 4.po redu album. ???? #tanjasavic #novialbum

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Oct 23, 2019 at 12:12pm PDT

 

- Mi ne znamo kakvi su oni u svojoj kući, ali ovako na ulici deluju sasvim normalno i srećno. Pre neki dan sam ih videla kako idu i drže se za ruke nasmejani - tvrde iz radnje hemijskog čišćenja.

Većina suseda nije primetila da je Dušan odsustvovao od kuće, a u javnosti ih nisu videli da se svađaju. Saznali smo od komšija i da Tanja često posećuje jedan butik.

- Uglavnom uzima haljine za nastupe. Nekada iznajmi za jednu upotrebu, a nekad kupi. Koliko znamo, nema dadilju, kad je ona zauzeta, otac je s decom - kažu prodvačice.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija