• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. L.

24.10.2019

20:45

NAKON RAZVODA OD BIZNISMENA POZNATA VODITELJKA CVETA! Snežana Dakić: Sada sam ispunjena žena

Estrada

NAKON RAZVODA OD BIZNISMENA POZNATA VODITELJKA CVETA! Snežana Dakić: Sada sam ispunjena žena

Podeli vest

Snežana Dakić priča da je konačno zadovoljna svojim životom, a da su joj muškarci u drugom planu

Snežana Dakić kaže da joj nije potreban muškarac da bi bila srećna! Voditeljka za Hit objašnjava da je napokon zadovoljna svojim životom, porodicom i karijerom, te da nema nameru bilo kome da se dokazuje.

Foto: Printscreen You Tube

 
I dalje se okreću

Prija mi što se muškarci okreću za mnom na ulici
Snežana Dakić


Snežani je sve krenulo nabolje kada se pre pet godina razvela od biznismena Vladimira Mikića, sa kojim ima ćerku.


- Mogu da kažem da sam sada ispunjena žena. Neću da govorim o svom partneru, to ostavljam po strani, ali želim da istaknem da mi nije potreban muškarac da bih bila srećna! Žena mora uvek da radi na sebi i da bude svesna svojih kvaliteta. Moj život ide u smeru u kom sam zamislila. Trudim se da što više vremena provodim sa svojom ćerkom Laurom - priča Snežana za Hit i dodaje:
- Nekada sam se mnogo opterećivala oko toga koliko radim, ali sad shvatam da mogu sebi da dozvolim da ponekad i "oladim" od obaveza i da se sklonim. Dugo sam na javnoj sceni, pa me publika neće tako lako zaboraviti ako se godinu dana ne pojavim na televiziji. Sada mnogo više nego ranije da radim na sebi. Volim da se izolujem i da čitam, to me najviše opušta -


Dakićeva smatra da mladi danas sve ređe stupaju u veze jer su muškarci zaboravili svoju ulogu.

Nema Izbora

Žene su danas više muškarci jer nemaju puno izbora kad su partneri u pitanju
Snežana Dakić


- Ovo danas je vreme egocentrizma. Mlađe generacije usmerene su samo na sebe. Gledaju samo sebi da udovolje, pa kad naiđu na partnera koji im se skroz ne povinuje, prekidaju veze iz straha da ne budu povređeni. Danas se sve svelo samo na seks. Dublji odnosi postali su prava retkost. Otupela je ženstvenost. Žene su danas više muškarci jer nemaju puno izbora kad su partneri u pitanju. Muškarac više nije mužjak koji će da donese kući hranu i zaštiti porodicu - kaže Snežana.

(TVIN) SNEŽANA DAKIĆ NE ODUSTAJE NI ZA PEDALJ! Evo zašto je rekla da fine devojke izgledaju kao ku*ve!


Voditeljka ne krije da joj se drago što se i danas za njom okreću na ulici.

Ne dam ćerki da svašta gleda na netu

Snežana kaže da redovno kontroliše svoju naslednicu Lauru dok surfuje internetom.
- Naravno da imam uvid u to šta moja ćerka gleda po internetu. Ne dozvoljavam joj da lista neprikladne sadržaje. Ona i ja imamo skladan i otvoren odnos. Naučila sam je da u svakom trenutku sve može da mi kaže, pa nemamo tajni. Svaki roditelj odmalena treba da izgradi takav odnos sa detetom, pa tako neće biti problema - priča voditeljka.


- Kome to ne bi imponovalo?! Svaka žena treba da vodi računa o sebi i da bude negovana. Godine su samo broj, a važno je koliko se mi duhom osećamo mladima. Harizma uvek zrači iz nas, nevezano za to koliko smo mladi ili stari - kaže naša sagovornica.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17