• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.10.2019

11:58

MOJ NOVI STAN SA LIFTOM ZA PORŠEA! Baka Prase otvorio vrata svog LUKS STANA i šokirao pratioce parama u svakom ćošku! (FOTO/VIDEO)

Estrada

MOJ NOVI STAN SA LIFTOM ZA PORŠEA! Baka Prase otvorio vrata svog LUKS STANA i šokirao pratioce parama u svakom ćošku! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, budući da se seli iz stana, odlučio je da pokaže stan u kojem ima i lift za auto

"Moj novi stan sa liftom za poršea" nazvao je video i pokazao luksuzni stan koji je kupio od zarađenog novca.

- Ovo je jedna ozbiljna gajba, ozbiljna gajba -  počinje Baka Prase. Pohvalio se da ima ličnog portira, a onda je otišao do garaže i pokazao "poršea" i otkriva da postoji i lift za automobile. 

Tek na red je došao njegov stan. 

Foto: Youtube printscreeen

- Versaće prsluk je tu, nisam hteo da kažem, ali košta soma i po evra - otkrio je Baka Prase, ne opterećujući se mnogo zbog "krša" i razbacanih stvari svuda po sobi. 

NAJPLAĆENIJI SRPSKI JUTJUBER OTKRIO KAKO JE POSTAO MAŠINA ZA PRAVLJENJE PARA: Sve je počelo u inat roditeljima, a onda...

Oni što je potencirao jeste da je novac skoro u svakom kadru. Prvo je pokazao gomilu sitnog novca, a onda je prebrojava snop para od po 5.000 dinara, uz konstataciju da toliko ponese kad krene u grad.

Foto: Youtube printscreeen

- To mi je za svakodnevne potrebe, kad krenem u grad - ponovo kroz smeh govori ovaj jutjuber.

Prošetao se i pokazao gostinjski WC, kuhinju, u kojoj se očito nikako ne snalazi. Naime, kada je otvorio vrata frižidera, njegov komentar je zgrozio sve: "Smrdi na g*vna". Ni njegova spavaća soba nije bila  sređena, ali on se nimalo nije potresao, važna je bila gomilica para. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 4 godine

Ostvario je san svakog seoskog kulova, da parkira auto u stanu. Cesstitke na velikom uspehu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija