• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

29.10.2019

13:06

EVO KO JE NOVA DEVOJKA LUKE LAZUKIĆA! Imala je AFERU sa oženjenim fudbalerom i hvalila se da su u vezi dok je njegova supruga još delila KREVET S NJIM! (FOTO)

Estrada

EVO KO JE NOVA DEVOJKA LUKE LAZUKIĆA! Imala je AFERU sa oženjenim fudbalerom i hvalila se da su u vezi dok je njegova supruga još delila KREVET S NJIM! (FOTO)

Podeli vest

Slađana Ivanišević juče je jednom fotografijom potvrdila vezu sa bivšim mužem Nataše Bekvalac Lukom Lazukićem, a ovo nije prvi put da je plesačica i pevačica u centru pažnje zbog burnog ljubavnog života. Naime, pre nekoliko godina ona je bila u centru afere sa fudbalerom Ognjenom Koromanom, koji je u to vreme bio oženjen

Pre 11 godina, 2008. godine, u javnost je dospela vest da je Slađana Ivanišević u vezi sa Ognjenom, a ona je jednom prilikom i potvrdila ove navode.

Naime, u intervjuu koji je te godine dala za "Kurir" Slađana je na pitanje "Da ti se ukaže prilika da izabereš javnu ličnost iz Srbije s kojom ćeš provesti noć, koga bi izabrala?", dala sledeći odgovor:

ŠOK INTERVJU NATAŠE BEKVALAC POSLE RAZVODA: Pakao je počeo odmah posle venčanje, a Luka Lazukić nije udario već PRETUKAO!

- To bi svakako bio moj dečko, Ognjen Koroman!

Ubrzo nakon toga, Koroman je okončao deset godina dug brak sa suprugom Irenom, kada je ona, kako se navodilo, saznala za nekoliko njegovih afera, među kojima je bila i ona sa Slađanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lagani dorucak posle treninga... :)

A post shared by Ognjen Koki Koroman (@koromanogy) on Jul 20, 2017 at 12:24am PDT

Irena je na sudu, prilikom brakorazvodne parnice, potvrdila da je znala da je njen suprug imao afere sa drugim ženama.

LEPO MU BEZ NATE, ALI KRIZA... Luka Lazukić šeta novu devojku! Kad Bekvalčevoj uplati alimentaciju, novu dragu može da odvede samo na sok!

Ognjen, inače, iz braka sa Irenom ima dve ćerke Nedu i Nađu, a u vanbračnoj zajednici sa devojkom po imenu Božana dobio je i sina Jakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ????? ???????? ????????????❤?? (@sladjanaivanisevic) on Sep 2, 2019 at 9:29am PDT

Slađana Ivanišević ranije se bavila pevanjem i svojevremeno je snimila nekoliko pesama, a potom se posvetila isključivo plesu, čime se bavi i danas.

Kao plesačica učestvovala je i u šou programu "Ples sa zvezdama".

Nedavno je otpočela vezu sa Lukom Lazukićem, koji se prošle nedelje i zvanično razveo od Nataše Bekvalac, na koju je u aprilu prošle godine fizički nasrnuo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija