• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

30.10.2019

13:44

ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Dušku je najteže palo ovo što smo kao PORODICA PROŠLI! Život ide dalje, BAGRA LIKUJE!

Estrada

ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE: Dušku je najteže palo ovo što smo kao PORODICA PROŠLI! Život ide dalje, BAGRA LIKUJE!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša (41) dala je prvi intervju nakon gotovo godinu dana ćutanja gde je otvoreno rekla kako je uspela da se izbori sa svime što joj se u proteklom periodu desilo, koliko je zaista njen brak propatio, kao i šta je sve morala da učini kako bi zaštitila svoje ćerke od dešavanja u “spoljnom svetu”

- Neverovatna je, bolesna i perverzna želja tabloida da mi razore porodicu. Dušku je najteže palo ovo što smo kao porodica prošli. Strasti se još uvek smiruju. Polako. Korak po korak, život ide dalje, bagra likuje, dobri ljudi podržavaju, planeta se okreće - izjavila je Jelena ekskluzivno za magazin Story.

Jelena je istakla da snima dve nove pesme, a da će zvuk biti nešto što do sada njena publika nije čula.

- Radimo na totalno novom zvuku. Ono što će biti moj pečat jeste ritam, klupska muzika koja podiže, ali i teške balade koje ostaju za sve generacije - ispričala je ona.

(FOTO) KARLEUŠA POKAZALA MEĐUNOŽJE! Jelena u miniću PODIGLA NOGU, a svi su se pitali da li je IMALA GAĆICE!

Kako sama priznaje, najteži životni period na nju jeste ostavio trajne posledice, ali je ipak odlučila da se vrati. Kako svom poslu, tako i sebi samoj, budući da je telo ponovo dovela do perfekcije, na čemu u poslednja dva meseca vredno radi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stazza

pre 4 godine

Tako bi trebalo da prodje svaka od vas,prodavacica finoce. Satro,verna supruga,brizna majka,divna komsinica a ono extra prevarantkinja. Sto je najgore nije joj ovo prvi put.Fuj,gadosti.

deda Raša

pre 4 godine

Sreca nastupa kad ljubavnici izgube pamet, a nesreca kad im se pamet vrati. Dusko,jednostavno mi te je zao. Nisi ti zasluzio ovo sto ti se cini,ali si doprineo tome.Bolje je Dusko ljubav ne doziveti nego biti ponizen. Jeleni nema leka,okreni se svom zivotu. Sreca,nije moja snajka.

branko1

pre 4 godine

Neverovatno je da ti I tebi slični likujete.Sama si to rekla

Milena

pre 4 godine

Sramno,bezobrazno i bezobzirno.Sve te perverzije koje si radila izmislili su zli ljudi.Da ne lazes samu sebe ,umrla bi od sramete.

Nevina

pre 4 godine

A ko te terao da se snimaš i da tvoje vulgarne fotografije vidi ta bagra o kojoj govoriš. Sram te bilo i pokri se ušla.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17