• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

30.10.2019

23:30

EKSKLUZIVNO! LUKA MUVA DARU! Najplaćeniji srpski fudbaler čuo da je VATRA U KREVETU, slao joj poruke, pozivao je na večeru u HOTEL!

Estrada

EKSKLUZIVNO! LUKA MUVA DARU! Najplaćeniji srpski fudbaler čuo da je VATRA U KREVETU, slao joj poruke, pozivao je na večeru u HOTEL!

Podeli vest

Napadač Real Madrida Luka Jović (21) udvarao se Dari Bubamari (43)! Kako Hit ekskluzivno saznaje, fudbaler je želeo pošto-poto da smuva 22 godine stariju pevačicu jer je čuo da je u krevetu živa vatra!

Luka je toliko zagrizao za Daru da je nedavno došao iz Španije u Srbiju samo na dva dana kako bi otišao na njen nastup u jednom beogradskom klubu. Kako priča naš dobro obavešten izvor, Jović je na Bubamaru bacio oko još u martu!

Prećutao Daru
Luki se nedavno javila Sofija i posle nekoliko poruka započeli su strasnu vezu. Luka joj, naravno, nije pominjao Daru

- Luki je Dara oduvek jedna od omiljenih pevačica. Stalno je pričao da obožava njene pesme, ali i da mu je ona top-riba - počinje priču naš izvor i dodaje:

- Kada je raskinuo sa Anđelom Manitašević, koja mu je u januaru rodila sina Davida, već u martu je krenuo da se udvara Dari. Počeo je da se raspituje kod prijatelja koji je poznaju kakva je privatno, ali i da li su tačne priče da je dobra u krevetu, kao što novine pišu. Čim je čuo sve pozitivno o njoj, došao je do njenog broja i slao joj je poruke. On nije odugovlačio, već je bio direktan u porukama, odmah joj se predstavio i pitao ju je da se vide na večeri u jednom poznatom hotelu. Dara je, međutim, mislila da je neko zeza i lažno se predstavlja kao Luka Jović! Ni na poruku mu nije odgovorila, već je odmah blokirala taj broj! Nije ni čudo što je to uradila, jer njoj svakodnevno stižu poruke od udvarača, koji joj šalju sve i svašta. Ona je rešila da bude sama i da se posveti isključivo svojim novim pesmama i sinu Kosti.

Dara voli sportiste

Nakon razvoda od Milana Kesića, Daru su povezivali sa brojnim sportistima. Nije Luka Jović jedini fudbaler koji je muvao Daru. Mediji su je već dovodili u vezu sa Filipom Kostićem i Vujadinom Savićem! Ona je, međutim, samo priznala vezu sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Luka se tu nije zaustavio, već je pre dve nedelje došao na Darin nastup.

- Sve vreme je gledao u pevačicu i među poslednjima je napustio klub, čekajući priliku da priđe Dari. Ona je, međutim, odmah posle poslednje pesme izletela iz kluba i otišla u Novi Sad - priča naš izvor.

Imponuje mi
Imponuje mi što je bio baš na mom nastupu. Znam da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze kod mene
Dara Bubamara

Dok se Dara nećkala, Luku je brže-bolje upecala manekenka Sofija Milošević.

- Luki se nedavno javila Sofija i posle nekoliko poruka njih dvoje su započeli strasnu vezu. Ona je odmah otišla kod njega u Španiju. Luka joj, naravno, nije pominjao Daru - završava priču izvor.
Mi smo kontaktirali sa folkerkom, koja je birala reči dok nam je govorila o Luki.

- Imponuje mi što je naš čovek, koji je poznat u svetu, bio baš na mom nastupu. Drago mi je što sam mu jedna od omiljenih pevačica. Ja tog momka ne poznajem! Znam samo da su fudbaleri, kad imaju pauzu, željni dobrog provoda u Beogradu, pa zato često dolaze baš na moje nastupe - rekla nam je Dara, ne želeći da komentariše ništa više o fudbaleru, koji, inače, mesečno zarađuje 1,5 miliona evra!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija