• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

05.11.2019

08:30

DUGOVAO SAM PARE ZELENAŠIMA, DROGIRAO SAM SE, A ANA ME JE UHODILA! Šokantno PRIZNANJE Darka Lazića na poligrafu!

Estrada

DUGOVAO SAM PARE ZELENAŠIMA, DROGIRAO SAM SE, A ANA ME JE UHODILA! Šokantno PRIZNANJE Darka Lazića na poligrafu!

Podeli vest

Darko Lazić po treći put u životu podvrgao se poligrafskom ispitivanju, pa tako otkrio brojne detalje iz privatnog života za koje je malo ko znao da su se uopšte i dogodili. Prethodna dva puta u pitanju je bio neki, kako kaže, ozbiljan slučaj, ali ovo sada mu je daleko teže palo

Kako je naveo, narkotike je nekada koristio, ali to sada više nije slučaj. Niko ga od kolega nije "navukao na zabranjene supstance". Što se koleginica tiče, i ukoliko ima onih kojima se dopada - on njih nikako ne posmatra tim očima. 

Verenici Marini u potpunosti je veran. 

Na veliko iznenađenje, on je potvrdno odgovorio na pitanje da li ga je bivša supruga, pevačica Ana Sević, "uhodila", a zatim i istakao da je sa njom u kontaktu, ali uglavnom zbog naslednice Lorene. 

"Pa, da. Pre će biti da je nekog unajmila. A možda i lično, sad ne znam tačno... Imamo u vezi deteta kontakt uglavnom."

 

 

Takođe, već neko vreme šuška se kako je "pokupio" 50.000 evra bakšiša, međutim nije sve baš tako kao što izgleda:

 - Bilo je na nastupu da se zaradi toliko, na svadbi. Ali sav taj novac nisam uzeo ja. To smo podelili na mnogo delova. Da sam dobio toliki bakšiš oženio bih se odavno -  nasmejao se Darko. 

U paralelnim vezama, kaže, nije bio, ali poligraf je njegov odgovor očitao kao lažan. Pevač je, međutim, imao dobro objašnjenje:

Foto: Informer DN

 - Vidi. To sad... da li može da se nazove 'veza'? (smeh) - a onda je dodao da Marinu nikada nije prevario. 

Da li se plašite da više nikada nećete moći da funkcionišete kao pre saobraćajke?

DARKO LAZIĆ PROGOVORIO O ANINOJ PROPALOJ VERIDBI! A onda ga je prekinula Marina!

"Da. Baš se trudim dosta, ali treba dosta vremena da prođe da bih se vratio na staro. Ipak su bile preozbiljne povrede."

Na pitanje da li vozi iako nema vozačku dozvolu rekao je:

Foto: Informer DN

"Ne vozim auto, ne mogu da vozim, nemoguće je, neizvodljivo. Fizički."

Darko se, kaže, u brojne kolege razočarao jer nisu bili tu kada mu je bilo najteže. Šta više, u njih se i razočarao, jer je te tada uvideo ko su mu zapravo pravi prijatelji. 

Posle saobraćajke, pak, Saša Popović ga je veoma iskritikovao. 

OTKRIVAMO RAZLOG RASKIDA ANE SEVIĆ I BIZNISMENA! Nije kriv Darko Lazić, evo šta se STVARNO DESILO!

"Pa jeste. On mene kritikuje ceo život. Tako da je i posle saobraćajne nesreće takođe. Svako ko me je kritikovao znači da me na neki način poštuje, ili voli i da mi misli dobro."

Sa druge strane, nije ga bilo sram da prizna da je dugovao novac zelenašima. 

"Da, dugovao sam. Frka mi je bila za kintu i pozajmio sam pare. Preko drugara sam došao do čoveka koji to radi. Ali to je jako davno bilo. To je odavno vraćeno sve. Ali nije sramota reći - da, dugovao sam."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija