• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

06.11.2019

20:49

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U BOLNICI! Dugo je trpeo bolove, mislio je da će ga proći...

Estrada

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U BOLNICI! Dugo je trpeo bolove, mislio je da će ga proći...

Podeli vest

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme

Bora je zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

- Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove - otkriva dobro obavešteni izvor.

POZNATA GLUMICA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR! Završila u bolnici, mora da miruje!

Bora nije odgovarao na pozive. S druge strane, njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je saznanja i otkrio kako se Bora oseća.

- Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro! - rekao je Ojdanić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17