• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2019

09:28

RADA MANOJLOVIĆ UDARILA POLICAJCA: "Vikao je na mene, otimao mi telefon, a onda..." Proživela PAKAO u Švajcarskoj!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ UDARILA POLICAJCA: "Vikao je na mene, otimao mi telefon, a onda..." Proživela PAKAO u Švajcarskoj!

Podeli vest

Vest o deportaciji Rade Manojlović iz Švajcarske u Srbiju odjeknula je kao bomba u medijima, a pevačica je u poslednjem intervjuu otkrila dosad nepoznate detalje ove drame, o kojima je do sada ćutala

- Meni su svi policajci rekli da sam sa ovim papirom mogla da uđem u državu. Oni su zakasnili za ono što je njima plaćeno, a na kraju sam ja ispala kriva. Naši policajci, kojima sam sve ispričala kad sam se vratila, su bili šokirani što se to dogodilo i rekli su mi da sam za tako sitan prekršaj mogla da prođem samo sa opomenom u najgorem slučaju - počela je priču Rada u "Ekskluzivu".

UZNEMIRENA I LJUTA! Rada nakon DEPORTOVANJA iz Švajcarske sletela u Beograd - priložila dokumenta kao dokaz! Otkrila ŠTA se tačno desilo! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

- Gde ti to nemaš pravo da pozoveš advokata? Pogotovo kog ja imam i koji ima punomoćje - dodala je Manojlovićeva, a zatim priznala da je švajcarski službenik bio izuzetno neprijatan prema njoj.

KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO, ALI KO TE ZNA... Rada Manojlović uputila JAVNU poruku Karleuši! Jelena joj ovo nikad neće ZABORAVITI! (FOTO)

- On je na mene vikao. Imam i svedoka. Ja sam mu rekla da moram da pozovem svog advokata, na šta mi je on rekao: "Ne možeš da zoveš advokata!". Gde to postoji? Pa, ako ubiješ čoveka, pročitaju ti prava da možeš da se braniš ćutanjem, odnosno da ne moraš ništa da pričaš i potpisuješ dok ti ne dođe advokat.

Foto: Printscreen You Tube

- U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on sme to da radi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čoveka tuži za napad na službeno lice - zaključila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Super,e pa sad i sa gestom ove obične čobanice napravite vi novinari spektakl i pišite narednih meseci kao i za ostale.Kao da naciju baà to zanima pored deugih većih problema.

Drago

pre 4 godine

Ljudi u Srbiji imaju iluziju da su na zapadu 'zagarantovana prava' ljudima. Nagledali se televizije u Srbiji pa zamisljaju i misle da nesta poznaju i znaju. Na zapadu ti cak minorna rasprava sa policijskim oficirom moze zivot napraviti paklom,..a cesto te u specificnoj situaciji i mestu, moze lako zivota kostati!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija