• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2019

18:47

SAMO DA MU BUDE BLIŽE! Milica Todorović se NAKON RASKIDA preselila u NJEGOV KRAJ! (FOTO)

Estrada

SAMO DA MU BUDE BLIŽE! Milica Todorović se NAKON RASKIDA preselila u NJEGOV KRAJ! (FOTO)

Podeli vest

Milica odnedavno, prema saznanjima "Paparaco lova", živi u jednom elitnom novobeogradskom naselju i to u istoj zgradi u kojoj živi i njen dugogodišnji prijatelj, pevač Stevan Anđelković.

Ekipa pomenute emisije snimila je Milicu kako se sa aerodroma "Nikola Tesla" odvozi u novi stan u kome boravi, a potom je pevačica uhvaćena u ispred zgrade u društvu Stevana i još nekoliko prijateljica.

Foto: Printscreen You Tube

Milica i Stevan su veoma bliski, ona mu je bila i kuma na venčanju, te je pevačica po svemu sudeći želela da nakon teško perioda kroz koji je prošla živi u blizini svojih najdražih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plave noći u satenu i mleko od kokosa ???????? @djordjebukvic

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 4. Нов 2019. у 2:48 PST

Podsetimo, Milica i Miloš Paunović letos su raskinuli vezu dugu pet godina, a ova vest u javnost je dospela dva meseca kasnije, u septembru.

MICIKA SE OSUŠILA! Todorovićeva smršala nakon raskida, a evo kako sad izgleda! (FOTO)

- Milica i Miloš su imali turbulentnu vezu. Od početka su bili pod lupom javnosti, naročito što je on u tom trenutku napustio ženu koja mu je rodila sina. Oni su uspeli sve to da prevaziđu i izgrade svoju ljubavnu priču, koja očigledno nije imala srećan kraj. Skoro šest godina su zajedno i bilo je logično da njihova veza bude krunisana brakom ili proširenjem porodice ali se to nije dogodilo. Zajednički život bio je korak više u njihovoj vezi, ali ne i dovoljan da nastave zajedno u budućnosti - rekao je tada izvor blizak paru i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecan ti rodjendan podrsko moja najveca! Volim te. ???

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 16. Мај 2018. у 1:33 PDT

- Miloš živi život od danas do sutra, dok je Milica mnogo stamenija. Ona je sa 16 godina počela da zarađuje i živi samostalno, razmišlja o budućnosti i o tome gde sebe vidi za nekoliko godina. Kada je shvatila da sa Milošem nema iste poglede na budućnost, odlučila je da stavi tačku. Napustila je stan u kojem su zajedno živeli i vratila se u svoj. Nije joj lako jer pet godina nije malo i jako je volela Miloša, ali je razumno postupila. Sve ovo vreme se nadala da će prevazići neslaganja koja su imali, ali uzalud. Napustila ga je pre dva i po meseca i sada je odlučila da se posveti karijeri. Vest da su raskinuli podelila je samo sa roditeljima i s nekoliko bliskih ljudi. Međutim, otkada se informacija pojavila u medijima, svima je bilo jasno zašto je leto provela na primorju i nikome se nije javljala. -


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija