• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

08.11.2019

11:42

ANA SEVIĆ SE POMIRILA SA DANIJELOM! Biznismen je imao druge PRIORITETE, a onda su se ONI UMEŠALI u njihovu vezu!

Estrada

ANA SEVIĆ SE POMIRILA SA DANIJELOM! Biznismen je imao druge PRIORITETE, a onda su se ONI UMEŠALI u njihovu vezu!

Podeli vest

Ana Sević pomirila se sa Danijelom Nedeljković, a upravo on je bio taj koji je insistirao da se on i pevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Pošto je od raskida prošlo malo vremena, a rane su bile sveže, nisu želeli da po svaku cenu srljaju s pomirenjem. Danima su se viđali, razgovarali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog

 - Ana je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Danijel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila -  otkriva izvor i dodaje:

 - Danijelovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoleli su Anu i njenu ćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja od Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s ćerkicom za Dubaji, gde uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo -  ispričao je izvor.

SAMO SI BIVŠA NESREĆNA ŽENA! Hejteri NAPALI Anu Sević jer je došla na Darkov koncert, a onda im je ona ZAPUŠILA USTA!

Pevačica je i sama potvrdila srećne vesti, pa istakla da su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

SUPARNICE...?! Internetom kruži PORUKA Ane Sević o Darkovoj NOVOJ VERENICI - evo šta ZAISTA misli o njoj! (FOTO)

 - Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa ćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima -  rekla je Ana.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija