• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

11.11.2019

22:18

SLOBU RADANOVIĆA pred vratima strana DOČEKALA KUTIJA! Pevač se prepao, a unutra je bio...

Estrada

SLOBU RADANOVIĆA pred vratima strana DOČEKALA KUTIJA! Pevač se prepao, a unutra je bio...

Podeli vest

Popularni pevač Sloba Radanović često dobija poklone od svojih obožavateljki koje ga prate u stopu, gde god da nastupa

- Dobijao sam svašta. Čudno je što sve te devojke znaju šta ja stvarno volim. Bilo je i ljubavnih pisama i raznih srca, plišanih igračaka, slika... Nikada nisam dobio ništa što je prekoračilo granice pristojnosti - ispričao je Sloba, a potom otkrio da ga je jedan poklon bukvalno ostavio bez teksta - toliko da se i danas pita zbog čega su mu to kupili!

SLOBA PROŽIVEO PAKAO! Okrio DETALJ IZ PRIVATNOG ŽIVOTA, a o ovome će svi PRIČATI!

- Najčudnija stvar koja me je zadesila je da sam na jednom nastupu dobio poklon zapakovan u kutiju. Nisam ni slutio šta je u njemu. Kada sam došao kući otvorio sam ga očekujući opet neku plišanu igračku ili slično, ali ne... U kutiji je bio toster. Ostao sam bez teksta... Zašto bi mi neko poklonio toster? - čudio se Radanović.

EKSKLUZIVNO! NOVA SE*S AFERA! Dara i Sloba kriju VEZU! Radanović se POHVALIO prijateljima kakva je Bubamara u KREVETU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija