• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

13.11.2019

10:15

OTKRIVAMO KO JE SLOBINA DEVOJKA KOJA JE UDATA I IMA DVOJE DECE! Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mesecima (FOTO)

Estrada

OTKRIVAMO KO JE SLOBINA DEVOJKA KOJA JE UDATA I IMA DVOJE DECE! Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mesecima (FOTO)

Podeli vest

Sloba Radanović je već sedam meseci u vezi sa Jelenom Đuričanin Marković, koja je u braku sa kontroverznim biznismenom. Jelena zbog poznatog pevača rešila da se razvede

Nova devojka Slobe Radanovića (29) zove se Jelena Đuričanin Marković (34), udata je i ima dvoje dece, saznaje Informer. Njih dvoje su u tajnoj vezi već sedam meseci i ona je zbog poznatog pevača rešila da se razvede!

Muž sazna poslednji

Strast između zgodne brinete i bivšeg muža Kije Kockar buknula je u aprilu i otad se ne razdvajaju.

- Među njima su odmah sevnule varnice! Ona nikad nije krila da je udata. Slobi je rekla da joj muž živi u inostranstvu i da se bavi nekim sumnjivim poslovima. Slobi nije smetalo što ima muža, jer je sa njom u početku hteo samo neobaveznu vezu. Međutim, malo po malo pojavile su se emocije sa obe strane - kaže dobro obavešten izvor blizak pevaču.

EKSKLUZIVNE PAPARACO FOTKE! Sloba vara Daru! PEVAČ NAPOKON USLIKAN SA DEVOJKOM!

Foto: Informer

Dara šutnula Slobu

Dara Bubamara je otkačila Slobu čim je u novinama pročitala da je on u vezi sa drugom! Njih dvoje neće prekinuti poslovnu saradnju, nastaviće da zajedno nastupaju i uskoro će objaviti duet "Nemoj mnogo da me voliš".

Naš sagovornik objašnjava da su se golupčići u poslednje vreme toliko opustili da su ih ljudi stalno viđali zajedno.

- Najčešće se sastaju u njegovom stanu na Novom Beogradu. Čak su i leto proveli zajedno, odseli su u jednom hotelu u Crnoj Gori, a Jelena ga često prati na nastupima - priča naš izvor i nastavlja:

- U avgustu su kao par došli na proslavu rođendana jednog biznismena. Sa njima u društvu su bili i Ceca Ražnatović, Aca Lukas i druge Slobine kolege. Posle toga je i Kija saznala za ovu vezu, čuo sam da je zbog toga i nasrnula nožem na Slobu!

Uprkos tome što se ne kriju pred prijateljima, Sloba i Jelena su rešili da svoju ljubav drže podalje od medija.

- Dogovorili su se da obelodane da su u vezi tek kada se ona razvede. Vi ste im malo pokvarili planove kada ste ih u nedelju uslikali ispred pozorišta. Zato je ona počela da beži koliko je noge nose, jer nije želela da njen muž iz novina sazna za vezu sa Slobom! - kaže naš izvor.

Foto: Informer DN

EKSKLUZIVNO! NOVA SE*S AFERA! Dara i Sloba kriju VEZU! Radanović se POHVALIO prijateljima kakva je Bubamara u KREVETU!

Vodi miran život

S druge strane, Sloba za Informer tvrdi da mu je Jelena samo bliska prijateljica.
- Nas dvoje nismo u vezi. Istina je da smo bliski, da se družimo, ali se ne zabavljamo. Ona mi je pomogla kada mi je u životu bilo teško, a i ja sam tu za nju za sve što joj treba. Mislim da je ona jedna prelepa i predobra osoba. Na kraju, da krijem da sam sa Jelenom, ne bih se sigurno pojavljivao sa njom na javnim mestima - objašnjava pevač, a na pitanje zašto je onda bežala od našeg paparaca ispred pozorišta Radanović je rekao:

Foto: Informer DN

- Zato što ne želi da bude medijski eksponirana. Žena vodi miran život i ne treba joj da bude u novinama.

Slobina komšinica: Ta žena mu stalno dolazi

Da Radanović već neko vreme uživa u novoj ljubavi, potvrdila nam je i Slobina prva komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.
- Često mu u stan dolazi jedna crnka, sva je u silikonima. Mislim da ima i dete. Sloba i ona se stalno nešto kriju, paze da ne budu upadljivi - priča komšinica pevača.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Supruga

pre 4 godine

I tako uvek ovakve neverne budu ispostovane i divne zene, a mi jadnice koje sedimo kod kuce cekajuci gospodu da se izduvaju sa strane na kraju budemo najgore...

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija