• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2019

22:03

ZORANNAH BANKROTIRALA? Poznata jutjuberka PRODAJE SVOJE VEĆ NOŠENE STVARI na Instagramu! (FOTO)

Estrada

ZORANNAH BANKROTIRALA? Poznata jutjuberka PRODAJE SVOJE VEĆ NOŠENE STVARI na Instagramu! (FOTO)

Podeli vest

Poznata srpska jutjuberka, blogerka i influenserka Zorana Jovanović, poznata kao Zorannah odnedavno je počela da prodaje skoro sve što ima u svom cipelarniku i ormaru. Naime, Zorana se u jednom od svojih poslednjih videa na jutjubu pohvalila svojom novom stranicom na Instagramu na kojoj žene, ali i muškarci mogu kupiti njene stvari...

Reč je o stranici na koju Zorannah svakodnevno kači fotografije i opise odeće, ali i obuće koje je u najvećem broju slučajeva nosila jednom ili ni jednom. S ozbirom na to da se par puta svojoj publici žalila da više ne može da se kontroliše kada ode u šoping i da jednostavno MORA nešto sebi da kupi, postavlja se logično pitanje da li je jutjuberka bankrotirala, pa zato mora da prodaje svoje stvari.

Na ovoj stranici se mogu naći komadi poznatih dizajnera, ali i odeća i obuća koja je namenjena srednjem staležu.

EKSKLUZIVNE PAPARACO FOTKE! Sloba vara Daru! PEVAČ NAPOKON USLIKAN SA DEVOJKOM!

Za svega par dana od kako je Zorana otvorila ovaj nalog devojke su potpuno "poludele", tako da se slobodno može reći da se ona od ovog svog novog posla oparila. 

Foto: printscreen Instagram

Ona se svakodnevno u storijima hvali kako je većinu garderobe prodala u rekordnom roku, a neretko deli i pozitivne komentare mušterija. 

Bilo kako bilo, jutjuberka će očigledno uskoro imati dovoljno novca za neki novi šoping. 

Pogledajte neke od stvari koje Zorana Jovanović prodaje:

Foto: printscreen Instagram

Foto: printscreen Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Dobro svemu dođe kraj,sad neka razapne šator pred predsedništvo krene u štrajk,pa će joj verovatno dati neku pomoć.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija