• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

14.11.2019

13:23

OVO JE MUŽ DEVOJKE SLOBE RADANOVIĆA! BIZNISMEN IGOR ZA INFORMER: Slobo, imaš dozvolu da oženiš moju ženu!

Estrada

OVO JE MUŽ DEVOJKE SLOBE RADANOVIĆA! BIZNISMEN IGOR ZA INFORMER: Slobo, imaš dozvolu da oženiš moju ženu!

Podeli vest

Upoznao sam Slobu Radanovića, on je jedan fin i kulturan mladić * Jelena i ja smo pričali o njemu, meni je najvažnije da je ona srećna, poručuje Igor Marković

Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom, poručuje Igor Marković, muž Jelene Đuričanin Marković, sa kojom je popularni pevač već sedam meseci u vezi!

Ovaj biznismen koji živi i radi u inostranstvu kaže da podržava romansu svoje supruge i Radanovića jer mu je najbitnija da je majka njegove dece srećna i ispunjena.

Otvoren odnos

Marković ekskluzivno za Informer govori o ovom neobičnom ljubavnom trouglu.
- Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo jos uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - kaže za Informer Marković, koji već dugo živi u inostranstvu.

OTKRIVAMO KO JE SLOBINA DEVOJKA KOJA JE UDATA I IMA DVOJE DECE! Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mesecima (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Jelena Đuričanin Marković

Jelena: Sloba je tri klase iznad ostalih

Slobina devojka Jelena često je komentarisala njegove objave na društvenim mrežama, ali preko profila "vevericaj", na kom je sakrila svoj identitet. Tako je ispod snimka na kome Sloba peva u jednom beogradskom klubu, u kom su se inače upoznali, napisala: "Ja kad izaberem, odmah pređem tri nivoa", aludirajući na to da je pevač za tri klase iznad ostalih muškaraca.

Jelenin muž dodaje da njih dvoje imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena viđa sa Radanovićem.
- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje dece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - priča Igor, a na naše pitanje da li je tačno da su golupčići trenutno zajedno u Moskvi odgovara:
- Da, jesu.
Marković je imao prilike da upozna popularnog pevača i o njemu ima samo reči hvale.
- Naravno da smo se upoznali. On je jedan fin i kulturan mladić - kaže naš sagovornik.

EKSKLUZIVNE PAPARACO FOTKE! Sloba vara Daru! PEVAČ NAPOKON USLIKAN SA DEVOJKOM!

Foto: Privatna arhiva

Dobra majka

Kada smo ga upitali kako će reagovati ako Jelenina i Slobina veza postane toliko ozbiljna da se kruniše brakom, Marković kao iz topa odgovara:

- Pa zašto bi mi to smetalo? Ponoviću, želim joj svu sreću ovog sveta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci.

Držim restoran i bavim se nekretninama

Foto: Privatna arhiva

U javnosti se dosta spekuliše čime se bavi muž Slobine nove devojke, pominjani su i neki ilegalni poslovi, što Igor oštro demantuje.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lepo objasnim - kaže Marković.

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Babino unuče

pre 4 godine

Bravo Slobo nisi morao da se mučiš oko pelena dobio dete i to dvoje odjednom. Baba i deda biće oduševljeni snajkom

Misha Strasni

pre 4 godine

Ne lupajte gluposti o nekome koga ne poznajete. Jelena je sjajan lik, poštena i pravična devojka, završila je DIF, bavi se sportom, pritom je posvećena majka.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija