• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.11.2019

13:16

SLOBINA UDATA DEVOJKA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Kosmos je spojio SLOBU I MENE! Ne razdvajaju se od 2018, otkrivamo SVE DETALJE!

Estrada

SLOBINA UDATA DEVOJKA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Kosmos je spojio SLOBU I MENE! Ne razdvajaju se od 2018, otkrivamo SVE DETALJE!

Podeli vest

Jelena Đuričanin Marković (34) kaže da ju je kosmos spojio sa Slobom Radanovićem (34) i da bi svaka devojka poželela da joj popularni pevač bude dečko! Iz Moskve, gde je otputovala sa folkerom, atraktivna crnka za Informer priča šta joj se najviše dopalo kod Radanovića

- Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak kao da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno, jer ne volim folirante. Iskren je, pažljiv, veliki vernik i humanista. Sloba me je privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima i to čini svakodnevno. Evo, prekjuče je dao novac muzičarima na ulici. Nikad nisam videla da je odbio slikanje, koliko god da je umoran ili nervozan. Svaki dan zove roditelje da im kaže da ih voli. Sloba se loše oseća zbog svega što mu se desilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam... - započinje priču Jelena i dodaje:

Foto: Informer

OVO JE MUŽ DEVOJKE SLOBE RADANOVIĆA! BIZNISMEN IGOR ZA INFORMER: Slobo, imaš dozvolu da oženiš moju ženu!


- Zbog privatnih problema, o kojima ne bih govorila, trenutno ne razmišljam o vezi. Ali Sloba je momak kojeg bi, sigurna sam, svako poželeo za brata, sina, druga i emotivnog partnera.

 

Privukao me malim stvarima


Sloba me je privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima. Daje novac muzičarima na ulici, svakog dana ponavlja roditeljima da ih voli...
 

Zajedno treniraju


Uprkos tome što njihovi prijatelji tvrde da su Sloba i Jelena idealan par i što ih je naš paparaco zajedno uslikao, ona ne želi da prizna da je sa pevačem: 


- Ljudi misle da smo u vezi jer smo često zajedno. Odemo trening, na piće sa društvom... Naravno, kada su tu kamere i novinari, ja se pomerim iz kadra jer nisam javna ličnost. Bili smo zajedno i u pozorištu, a sada smo u Moskvi. Oboje smo bili kod osteopate jer ja imam problem sa migrenom, a Sloba sa sinusima.


S obzirom na to da dosta vremena provode zajedno, pitali smo Jelenu da li bi njihov odnos mogao da preraste u ljubav.

Muž dao zeleno svetlo 


Sloba i moj bivši suprug su se upoznali. Igor prvi saznaje sve novosti u mom životu i ne bi imao ništa protiv da sam u vezi sa Slobom.


- Zaista ne znam.... Nije do nas ko će koga sresti, ni ko će koga zavoleti, ni ko će pored koga sedeti na predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život" (tu ih je paparaco Informera uslikao zajedno, prim. aut.). Sve nam to kroji kosmos! Ali ako naše prijateljstvo preraste u ljubav, obećavam da ćete prvi saznati.

Ništa ne krije


Lepa Beograđanka kaže da je njen suprug Igor Marković, od kog se razvodi, prvi saznao da je bliska sa Slobom.

Foto: Informer DN


- Sloba i moj bivši suprug su se upoznali, ali nikada niko nikome nije pretio. Moj bivši poznaje sve moje prijatelje i prvi saznaje sve novosti u mom životu. I uvek me podržava, zna da sam ispravna. Zato ne bi imao ništa protiv i da sam u vezi sa Slobom, kako je i izjavio za vaš list. On je stabilna ličnost i to što nismo uspeli kao partneri ne znači da se ne volimo i ne poštujemo. Super funkcionišemo i želimo jedno drugom sve najbolje - završava priču Jelena.

OTKRIVAMO KO JE SLOBINA DEVOJKA KOJA JE UDATA I IMA DVOJE DECE! Muž iz novina saznao da mu je žena sa Slobom! Kriju se već mesecima (FOTO)

Nisam bila sa vođom navijača

Otkad se saznalo za Slobu i Jelenu, počele su da kruže priče da je ona u prošlosti volela žestoke momke. Među njima je vođa navijača Partizana, izvesni Milutin, koji je trenutno u zatvoru.
- Milutin i ja smo bili zaljubljeni jedno u drugo, ali bili smo deca, pa se ništa ozbiljno nije desilo među nama. On je sada oženjen i ima dete. O njemu i njegovoj porodici imam samo reči hvale - kaže Jelena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 4 godine

Jelena i Slobo priznajte vasu vezu i uzivajte u ljubavi.. jedan je zivot a i vas zivot je vasa stvar.. lep ste par

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija