• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf,.rs/Informer.rs

15.11.2019

17:39

MOJE PRVO PIJANSTVO NA DESET HILJADA METARA! Naša POZNATA PEVAČICA se prvi put napila u AVIONU!

Estrada

MOJE PRVO PIJANSTVO NA DESET HILJADA METARA! Naša POZNATA PEVAČICA se prvi put napila u AVIONU!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović (34) važi za jednu od estradnih zvezda koja nije ljubitelj alkoholnih pića, jer, kako sama ističe, ne podnosi ga baš najbolje. Ipak, jedno iskustvo joj je ostalo urezano u sećanje i toga se sada sa osmehom seća

- Inače, stvarno ne volim da pijem i znate da sam po tom pitanju jako dosadna, ali desilo se i meni to pijanstvo. Ja sam prosto bila primorana da se napijem, znate kako se kaže - "sila Boga ne moli". Znate već svi tu moju priču da se plašim aviona, i to nikako nisam mogla da prebrodim. Krenem ja tako da se raspitujem šta je najbolje za to i moj menadžer me spoji sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, koja mi je otkrila da postoji jedan dobar lek za spavanje - ispričala je Rada.

- Nisu uspeli da me smire i uspavaju ni bensedini, ni mnogi lekovi uz koje sam sa do tada pokušavala. Teško i naporno je to, kada je, recimo, let do Australije - oči ovolike! 25 sati je vreme leta, a ja sve vreme gledam i čekam da se smirim i nekako uspavam, prosto nije išlo - prisetila se Rada.

Pevačica je ispričala koji savet je dobila od starije i iskusnije koleginice, koji je naravno poslušala.

- Tako je meni Hani rekla: "Postoji jedan lek od kog ćeš sigurno da zaspiš, ali on je kao anestezija, spavaš šest sati sto posto. Samo što kod prave anestezije postoji doktor koji ti prati disanje, a gore u avionu nema ko da te prati i možda se ne probudiš". Ja sam tada rekla dobro, to sve nije baš vredno toga, pa mi je ona dala savet da popijem malo crnog vina - ispričala je Rada.

RADA RETKO GOVORI O HARISU, MNOGI TVRDE DA SU RASKINULI, A SADA JE OTKRILA ŠTA JE ISTINA: Moja baka misli da...

- E, sad, pošto ja ne pijem, naravno, nikad ništa, tada uzmem i kao najveća klinka, ali baš klinka naručim dve flašice i na prazan stomak popijem naiskap. Naravno, zaspala sam odmah, ali nakon tri sata kada sam se probudila usledio je moj prvi mamurluk i moje prvo pijanstvo na deset hiljada metara. Ne sećam se dobro da li je bio let za Ameriku ili Kanadu, ali znam da sam tri sata spavala i tri sata se treznila. Sećam se da sam se zaključala u toaletu aviona i tu odspavala sat i po vremena. Naravno da su digli uzbunu, jer nisu mogli da me probude. Sećam se da su mi kolege iz "Zvezda Granda" tada rekle: "Da nas nikad više nisi ovako izblamirala i uplašila!" - prisetila se pevačica blama koji je doživela.

Rada je na kraju istakla da se njen tadašnji dečko Milan Stanković najviše uplašio.

- Pa, šta vi mislite ko se tada najviše uplašio? Pa, Milan. Eto, bilo je nekad, danas se samo pripoveda o tome - kroz smeh je ispričala Rada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija