• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espresso

15.11.2019

19:27

ISPLIVALA VELIKA TAJNA SA CECINOG VENČANJA! Vezuje se za jedan SRPSKI OBIČAJ, koji se mora ispoštovati!

Estrada

ISPLIVALA VELIKA TAJNA SA CECINOG VENČANJA! Vezuje se za jedan SRPSKI OBIČAJ, koji se mora ispoštovati!

Podeli vest

Pre 24 godine folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana, a venčanje je bilo proglašeno “svadbom decenije”

Iako su mnogi detalji ovog svadbenog veselja poznati, ima i onih za koje javnost manje zna.  Otkrivamo vam manje poznate detalje svadbe koja se desila 19. februara 1995. godine a koja se prenosila uživo na televiziji.

Naime, malo ko zna da su, nakon što je venčanje obavljeno, mladenci napustili crkvu Svetog Arhangela Gavrila i uputili su se u porodičan dom gde ih je čekala Željkova majka Slavka Josifović koja je Ceci poklonila zlatni dukat.

(VIDEO) CECA OTKRILA DETALJE SVADBE VELJKA I BOGDANE! Ovo je prava istina o mladinoj VENČANICI, a evo kada je MOMAČKO VEČE!

Tada je izgovorila rečenicu: “Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan”, glasila je rečenica koju je rekla sekrva Ceci.

Kako izvor tvrdi, Ceca planira da isti taj dukat koji je dobila od Arkanove majke, a svoje svekrve, preda nevesti svog sina Bogdani Rodić 24. novembra, kada će ona izgovoriti sudbonosno ''da'' njenom nasledniku Veljku.

Ceca želi da se ispoštuju svi običaji, a Veljko i Bogdana su se sa tim složili. Ona je odlučila da svojoj snajki dariva na venčanju 24. novembra taj zlatni dukat koji je dobila od Arkanove majke i to će za nju biti poseban trenutak, baš kao i za mladence."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija