• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

17.11.2019

12:07

INTIMNA ISPOVEST BOJANA TOMOVIĆA! Orgijao sam do ZORE!

Estrada

INTIMNA ISPOVEST BOJANA TOMOVIĆA! Orgijao sam do ZORE!

Podeli vest

Bojan Tomović, ili Ammar Moštrokol kako njegovo ime glasi sada, nedavno je navodno pokušao da izvrši samoubistvo, a sada se po prvi put oglasio dugačkom porukom na svom fejsbuk nalogu

Kako je sam napisao, oseća se dobro i odlučan je da prestane sa porocima. On je u intimnoj ispovesti napisao da je pre nekoliko godina konzumirao razne vrste narkotika i, kako kaže, orgijao do zore, a sada je shvatio da je svesno uništavao svoje zdravlje i da je već neko vreme čist.

ACO PEJOVIĆ JE SA OVIM PEVAČIMA POHAĐAO ISTU ŠKOLU! Zajedno su bežali sa časova!

- Pio sam kao smuk. Na nastupu zveknem bocu pića, desetak drugih pića, pa se onda drogiram kako bih se istreznio. Svi su se šalili sa mnom, a to nije za šalu jer droga jeste zlo. Posebno je gadno kada krene da popušta pa bi hteli još, a baš tada treba reći stop. Ja skoro tri godine nisam pomislio na to zlo, a piće ne pijem već godinu i devet meseci i bolje mi je. Na stranu to što meni često bude loše zbog bipolarnog poremećaja, ali to nema veze sa mojim bivšim porocima - napisao je Bojan.

On je potom objasnio svoja iskustva iz prošlosti.

- Dešavalo se da nas gazde klubova po dijaspori nakon svirke počaste lakim ženama i drogom, pa smo mi orgijali do zore. Iskreno, tada sam uživao u tome i mislio sam da sam kul, a zapravo nisam bio svestan koliko sam jadan. Zato vam sada kaže, reci ne porocima, biraj život - dodao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17