• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

21:37

KIJIN BIVŠI OBJAVIO FOTKU SA VENČANJA! Stižu samo čestitke! (FOTO)

Estrada

KIJIN BIVŠI OBJAVIO FOTKU SA VENČANJA! Stižu samo čestitke! (FOTO)

Podeli vest

Andrija Lazović je pre dve godine bio glavna tema domaćih medija, a onda se u potpunosti sklonio iz javnog života

Biznismen iz Budve je imao kratkotrajnu emotivnu vezu sa Kijom Kockar pre njenog ulaska u "Zadrugu", što su mnogi protumačili kao osvetu zbog afere koju je njen tadašnji suprug Sloba Radanović imao pred kamerama rijalitija sa Lunom Đogani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Lazovic (@andrijalazovic_bu2) on Feb 7, 2019 at 1:10pm PST

Iako ju je Andrija strpljivo čekao, te se čak pojavio i na sahrani njenog oca, Kija se, po napuštanju imanja u Šimanovcima nije opredelila za njega.

ČEKAM DA MI DAJU KLJUČEVE! Kija progovorila o OŽENJENOM FUNKCIONERU koji joj kupuje stan od 170.000 EVRA, pa otkrila šta je PRAVA ISTINA!

Lazović je tada prestao da daje izjave za medije, a na društvenim mrežama je objavio nekolicinu fotografija sa svojom novom izabranicom, a redovno mu fanovi pišu komentare poput: "Vi ste drugi Bekamovi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Right now, I'm in a state of mind. I wanna be in, like this all the time.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Nov 5, 2019 at 3:59am PST

U toku današnjeg dana, Andrija je podelio fotografiju sa venčanja svoje sestre, uz emotivnu poruku: "Ode i druga sestra".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ode i druga sestra ???

A post shared by Andrija Lazovic (@andrijalazovic_bu2) on Nov 18, 2019 at 9:22am PST

Ubrzo su počele da mu stižu čestitke, kao i komentari da je sada na njega red, a on se uz osmeh svima zahvaljivao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija