• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

19.11.2019

18:53

65.000 EVRA VREDAN POKLON! Soraja se pohvalila - evo šta je dobila od TAJNOG udvarača za rođendan - baš se OTVORIO! (VIDEO)

Estrada

65.000 EVRA VREDAN POKLON! Soraja se pohvalila - evo šta je dobila od TAJNOG udvarača za rođendan - baš se OTVORIO! (VIDEO)

Podeli vest

Nije štedeo novac, samo kako bi nju oduševio

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat poznate marke čija je vrednost 65.000 evra.

(VIDEO) ACA LUKAS SNIMLJEN SA NOVOM DEVOJKOM - Misteriozna plavuša ušetala u njegov stan! Pevač ponovo ZALJUBLJEN?!

- Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu - rekao je sagovornik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Nov 19, 2019 at 9:22am PST

Danima pred proslavu Vučelićeva je dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

TOPALKOVA ĆERKA SE UDAJE ZA DŽUMHURA! Bosanski švaler odlepio za Helenom i sprema joj IZNENAĐENJE NA MALDIVIMA!

- Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenađenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju - ispričao je izvor i dodao...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#birthdayparty ????? @rolex

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Nov 17, 2019 at 6:23am PST

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke "Roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: ,,Dijamanti za najlepši dijamant", što ju je ostavilo bez teksta - kaže izvor i dodaje:

CECINA SNAJKA ĆE NOSITI TRI HALJINE! A jedna od njih IMA POSEBAN DETALJ!

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - ispričao je izvor. 

BONUS VIDEO: Zasvetlela novogodišnja rasveta u Beogradu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija