• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story

20.11.2019

11:50

JELENA ROZGA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Krije ga kao ZMIJA NOGE, a evo šta mu je ZABRANILA!

Estrada

JELENA ROZGA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Krije ga kao ZMIJA NOGE, a evo šta mu je ZABRANILA!

Podeli vest

Jelena Rozga prema pisanju domaćih medija od letos uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim Beograđaninom, o kome ne želi da govori za javnost, a kako se navodi pored njega je neizmerno srećna

Reč je o Beograđaninu koji se bavi konsaltingom, a kog je Jelena upoznala letos preko zajedničkih prijatelja.

JELENA ROZGA OTKRIVA DA LI JE IMALA ESTETSKE ZAHVATE NA TELU: Terali su me da povećam usta i suzim nos!

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - naveo je izvor ovog lista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Nov 7, 2019 at 11:07am PST

Kako se dalje navodi, Rozga želi da njihova veza barem još neko vreme bude tajna.

(HIT FOTO) NIJE NI ON LUD! Jelenu Rozgu ZGRABIO za SI*U, pevačica ZINULA OD ŠOKA!

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju ored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - ispričao je izvor pomenutog magazina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija