• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

21.11.2019

17:21

ZBOG PREVELIKIH GRUDI TRPI JAKE BOLOVE U LEĐIMA?! Naša pevačica HITNO mora POD NOŽ!

Estrada

ZBOG PREVELIKIH GRUDI TRPI JAKE BOLOVE U LEĐIMA?! Naša pevačica HITNO mora POD NOŽ!

Podeli vest

Folk pevačica Goga Sekulić odložila je za proleće naredne godine korekciju grudi, koju je trebalo da uradi ove jeseni. Iako trpi nesnosne bolove u leđima zbog ogromnih grudi, pevačica je zbog brojnih obaveza intervenciju odložila

- Goga već dve godine ima problem sa silikonskim grudima. Od 2017. godine počela je da oseća bol u leđima zbog velikog obima grudi, te su joj lekari još tada naložili da implante broj pet zameni manjim kako bi se rešila bolova. Goga je to zbog posla odlagala, onda je usledila trudnoća, pa je rešila kada se porodi da to reguliše. Ona je planirala da u ovom periodu to obavi, ali zbog poslovnih obaveza pomerila je operaciju za narednu godinu. Goga će verovatno u februaru da zameni silikone u grudima i jedva čeka da se oslobodi bolova u kičmi. Takođe, Goga smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno - navodi izvor blizak pevačici, koja je potvrdila da je prolongirala operaciju grudi.

Foto: Printscreen

IZBAČENA NA ULICU SA DVOJE DECE! Naša pevačica proživljava PAKAO, nema gde da se USELI - muž je nemilosrdno ostavio!

- Pomerila sam je za februar ili mart naredne godine. Bole me leđa, ali ne mogu da stignem sada to da obavim. Imam dosta obaveza oko bebe, a imam i poslovnih obaveza. Baš sam u haosu - izjavila je Goga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija