• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

15:59

AL' GA MOTA! Severinin novi kućni snimak - šta sve radi za Kojića! Svekrva BEZ TEKSTA - nećeš mi ući u kuću... ! (VIDEO)

Estrada

AL' GA MOTA! Severinin novi kućni snimak - šta sve radi za Kojića! Svekrva BEZ TEKSTA - nećeš mi ući u kuću... ! (VIDEO)

Podeli vest

Igorova majka joj je postavila ultimatum, a da li je očekivala da će se ovo desiti, to još ne znamo

Hrvatska diva Severina, započela je veliku koncertnu turneju, ali i pored toga, ona ne zanemaruje porodične obaveze.

(FOTO) ILDA ŠAULIĆ NAPUSTILA SRBIJU! Posle smrti oca rešila da ode sa ĆERKOM, evo i gde!

SLAVLJE U PORODICI ŽIVOJINOVIĆ: Brenin sin podelio lepe vesti - okupili se najbliži, svi čestitaju! Stigao i Saša Popović

Sa fanovima je na Instagramu podelila snimak iz kuhinje na kojem mota sarme, sa keceljom oko struka i otkrila kakav joj je ultimatum postavila svekrva. 

Foto: Facebook/Natasha Key, Medija centar Beogra

 

- Znate šta je ovo? Dobila sam ultimatum. Rekla mi je svekrva: 'Ako ne napraviš sarme, nećeš ući u kuću.' 160 sam ih namotala. Lepo sad mogu na televiziju - rekla je Seve uz smeh. 

Foto: instagram printscreen/severina

Njen partner Igor Kojić je za to vreme objavio video s koncerta svoje drage koji je snimio stojeći iza scene, dok je Severina izvodila pesmu "Paloma Nera", a uz objavu je dodao i romantičnu poruku. 

SJAJ, RASKOŠ, KRISTALNI LUSTER... Nata otvorila vrata NOVOG DOMA - pohvalila se skupocenim nameštajem, a vidite sa KIM uživa (FOTO)

- Šta će meni blaga sva kada tebe imam ja - posvetio joj je Kojić stih iz njene pesme. 

View this post on Instagram

Sta ce meni blaga sva kada tebe imam ja...??

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Snimak kako Seve mota sarme, pogledajte ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija