• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M - A. S.

23.11.2019

09:25

EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO KO ĆE PEVATI NA SVADBI VEKA! Veljkova tašta ispričala ŠOKANTNE DETALJE proslave...

Estrada

EKSKLUZIVNO! OTKRIVAMO KO ĆE PEVATI NA SVADBI VEKA! Veljkova tašta ispričala ŠOKANTNE DETALJE proslave...

Podeli vest

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić venčaće se u nedelju, a mladoženjina majka Ceca Ražnatović potrudila se da im napravi svadbu godine. Kako saznajemo, folk diva je platila celo slavlje, pozvala Radišu Trajkovića Đanija da im peva i poklonila snajki venčanicu u kojoj se pre 24 godine udala za Željka Ražnatovića Arkana

Mladi par izgovoriće sudbonosno "da" u kripti Hrama Svetog Save, a potom će se venčati i pred matičarem u beogradskom hotel "Hajat".

Kao glavnog pevača na svadbi Ceca je angažovala Đanija.

Foto: Informer DN

Tašta Danijela: Veljko nije mogao da prevari Bogdanu

Danijela Rodić nam je otkrila da je njena ćerka prisustvovala Veljkovoj momačkoj večeri!

- Veljko nije mogao da prevari moju Bogdanu jer je ona bila u kući tu noć, ali nije prisustvovala žurki. Sve je bilo prelepo organizovano i kod njega, ali i kod nje na devojačkoj večeri - kaže Danijela.

- On pravi sjajnu atmosferu, a Veljko ga obožava! Osim njega, pevaće i Aleksandra Mladenović, Aleksandra Dabić i Uroš Živković, a sviraće orkestar Ace Sofronijevića. Već su najavili da će se mikrofona latiti i Aca Lukas, Aco Pejović, Saša Matić, Viki Miljković, Snežana Đurišić... Među gostima će biti i Cecina bliska prijateljica Ana Nikolić, pa će i ona posvetiti mladencima neku pesmu - kaže izvor.

CIFRA OD KOJE ĆE VAS ZABOLETI GLAVA! Evo koliko će KOŠTATI Veljkova svadba - Ceca odrešila kesu, a Bogdanini roditelji...

Na svadbi će biti poštovani svi srpski običaji. Svatovi će se okupiti u Cecinoj vili u Beogradu i odatle će u luksuznom oldtajmeru krenuti u Titel po Bogdanu. Tamo će Veljko morati da puca u jabuku, a zatim i da kupi mladu. Potom će se svi zajedno vratiti u Beograd na venčanje, na kome će, kako saznajemo, Bogdana uzeti prezime Ražnatović. Nekoliko dana posle svadbe mladenci će otputovati na medeni mesec.

Foto: Novak Đurović

Sa svadbe u klanicu

Ceca nije želela da otkriva detalje raskošne proslave, ali je to učinila Veljkova buduća tašta Danijela.

- Svatove iz Beograda dočekaćemo sa muzikom! Daćemo poklone Ceci, Anastasiji, Veljku... Nećemo im darovati ćurke i piliće, ali će se oni okretati na ražnju kad stignu kod nas. Naravno, mladencima poklanjamo debelu kovertu - priča Bogdanina majka i dodaje:

BOGDANA I VELJKO UVELI STROGE USLOVE ZA SVADBU! Na pozivnici stoje ova PRAVILA OBLAČENJA!

- Moja ćerka se ne opterećuje svadbom. Sve završava telefonom! Pošto je u trećem mesecu trudnoće, ni ne treba da se bavi organizacijom. Za mene nema odmora, pa ću pravo sa svadbe na posao. Imam dosta obaveza u klanici i na pijaci.

Foto: Zoran Sinko

Marina: Ceci nisam naplatila haljinu

Pevačica Marina Visković kreirala je haljinu koju će Ceca nositi na venčanju:

- Naravno da joj nisam naplatila haljinu, to je poklon. Ceca će biti u centru pažnje jer nikad ništa slično nije nosila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija