• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2019

12:07 >> 19:03

(FOTO/VIDEO) INFORMER JE BIO NA SVADBI DECENIJE! Svi detalji Veljkovog i Bogdaninog venčanja - ko je bio, šta se dešavalo...

Estrada

(FOTO/VIDEO) INFORMER JE BIO NA SVADBI DECENIJE! Svi detalji Veljkovog i Bogdaninog venčanja - ko je bio, šta se dešavalo...

Podeli vest

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić izgovorili su sudbonosno "da". Nakon saopštenja da će naredne godine postati roditelji, Veljko i Bogdana rešili su da se zavetuju na večnu ljubav...

Gosti i mladenci su se veselili do kasno u noć, a oko mikrofona su se smenjivali mnogi poznati.

00:15 - Mladence je posebno pogodila pesme Saše Matića "Idemo anđele", koju je otpevao on sam, te su pale i prve suze (više pogledajte na linku ispod).

(VIDEO) PALE I SUZE! Pogledajte koja pesma je RASPLAKALA Veljka i Bogdanu! To je samo NJEMU pošlo za rukom!

00:00 - Veljkova rođena sestra Anastasija se latila mikrofona i napravila haos u sali. Kako bi joj bilo prijatnije, izula je štikle i "đipala" bosa.

SVI SU SE PITALI: Evo za KOLIKO NOVCA je Veljko kupio Bogdanu - ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE!

23:30 - Torta na svadbenom veselju izgleda fenomenalno. Posebno je zanimljiva činjenica da su je mladenci presekli mačem!

NI NA ČEMU NISU ŠTEDELI! Veljko i Bogdana imali tortu na ŠEST SPRATOVA, a tek kada vidite na koji način su je PRESEKLI! (VIDEO)

Foto: Informer

22:30 - Atmosfera je i dalje uzavrela. Na svadbi je, podsetimo, 500 gostiju i gotovo niko ne sedi. Svi se vesele uz poznate hitove narodne muzike. 

21:17 - Na fotografiji ispod pogledajte kakve poklončiće su mladenci pripremili zvanicama. 

Foto: Nevena Terzić

21:10 - Đani se latio mikrofona i otpevao "Ja samo pijem", a Ceca je pored mladenaca glavna na podijumu.

(HIT VIDEO) KAD SE ĐANI latio mikrofona CECA JE POŽURILA NA PODIJUM! Ova pesma je i Lukasa pogodila, ODMAH SE UHVATIO ZA NOVČANIK!

21:00 - Gosti uživaju u večeri koja je poslužena u vidu švetskog stola. Hrane ima u izobilju, od najskupljih sireva, pečenja, gambora, nekoliko vrsta ribe, ali i čokoladne fontane. Mnogi su ustali da igraju, a mladenci su najveseliji.

ČIST GLAMUR! Gambori, azijsko povrće, ali i PRASEĆE PEČENJE! Evo šta će se služiti na SVADBI BOGDANE I VELJKA!

20:20 - Bogdana je bacala bidermajer, iako su svi očekivala da će ga uhvatiti Anastasija, on je ipak pao u ruke Ražnatovićevoj drugarici, Tari Milutinović.

(FOTO) OD BELOG ZLATA! Veljko šokirao izborom BURME! POGLEDAJTE!

20:00 - I Veljkova majka, Ceca Ražnatović, dala je izjavu za medije i otkrila da je bila veoma ponosna i srećna kada je videla Bogdanu u njenoj venčanici. Ceo dan je vladala odlična atmosfera u kući i sada čeka da se svi ludo zabave.

Na linku ispod možete pogledati šta je sve Ceca rekla novinarima.

(FOTO/VIDEO) CECA U ZLATNOJ HALJINI dala prvu izjavu povodom VENČANJA SINA VELJKA! Raznežila se kada je videla Bogdanu u svojoj VENČANICI!

Foto: Privatna arhiva

19:50 - Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, izašla je iz hotela da da izjavu za medije. Otkrila je kako su se Veljko i Bogdana upoznali i da je upravo ona "krivac" što su se njih dvoje spojili.

19:40 - Mladenci su upravo odiglrali prvi ples koji je bio veoma emotivan uz pesmu Džastina Timberlejka Mirrors. Kako je to izgledalo pogledajte na linku ispod.

PRVI PLES: Nećete verovati KOJU pesmu su Veljko i Bogdana odabrali! Blistaju od sreće - mlada u NOVOJ venčanici (VIDEO)

19:20 - Završeno je i opštinsko venčanje. Bogdana je uzela Veljkovo prezime, tako da je od danas zvanično gospođa Ražnatović.

KAO IZ FILMA: Prva PORODIČNA FOTOGRAFIJA Ražnatovića i Rodića - svi na okupu! Nasmejani i presrećni (FOTO)

18:50 - ekskluzivni snimak iz sale u kojoj će se održati opštinsko venčanje. Veljka i Bogdane još uvek nema, ali gosti uveliko stižu (snimak pogledajte ovde).

Foto: informer.rs/Nevena Terzić

(FOTO) ŽELJKO MITROVIĆ okačio SELFI SA SVADBE: Naterali su me da se KOSTIMIRAM, nije lako izdržati ove... Pročitajte na šta se požalio VLASNIK PINKA!

18:30 - U međuvremenu su pristigli i Milan Kalinić, Sanja Marinković, Jovana i Željko Joksimović, Đani i njegova žena Slađa, Viki Miljković. Stigao je i Mirko Šijan, Veljkov najbolji prijatelj i sin Goce Božinovske. Takođe i Aca Lukas sa devojkom, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Saša Matić...

 

18:15 - Ispred Hajata je stigao i političar Ivica Dačić, a zatim komičar Milan Kalinić, kao i poznati modni fotograf i reditelj Dejan Milićević.  

PRVA SLIKA IZ CRKVE! Veljko i Bogdana su zvanično VENČANI - slika ispred oltara govori više od hiljadu reči (FOTO)

18:05 - Pevačica Snežana Đurišić obećala je da će na slavlju otpevati neku od svojih pesama. No, ono što je još intrigantnije je da je ona jedina otkrila šta je poklonila mladencima.

- Cveće je za mladu jer je ovo njen dan, a novac je zajednički poklon - rekla je Snežana.

SA TRI DAME! Evo šta je Aco Pejović rekao kada su ga pitali šta je doneo Bogdani i Veljku! (VIDEO)

18:00 - Na svadbu su došli i vlasnik Pinka Željko Mitrović i njegova supruga Milica. 

17:40 - Gosti već uveliko dolaze. Političar Palma je stigao među prvima. Nakon njega, došla je i Marina Visković, koja je otkrila da je veoma uzbuđena i da jedva čeka da se lati mikrofona. 

 

17:10 - Mladenici su stigli u hotel Hajat, gde će se održati opštinsko venčanje i slavlje.

Odmah nakon njih počeli su da pristižu gosti i porodica.

Foto: Informer

16.51 - Crkveno venčanje je završeno. Veljko i Bogdana su upravo venčani! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceca FAN PAGE! (@ceca_fanpage) on Nov 24, 2019 at 8:01am PST

 

 

 

Pogledajte najzanimljivije fotografije iz Titela:

15:50 - Bogdana je ušla u crkvu, uskoro počinje venčanje.

PEH NA SVADBI! Okliznula se na stepenik i pala - malo pred polazak, dogodila se nezgoda u Titelu (Video)

15:45 - Veljko je ušao u Hram sa kumom, a Bogdana je još uvek u kolima ispred crkve.

Foto: Printscreen TV Pink

15:20 - Veljko i Bogdana su stigli u Beogradu, približavaju se Hramu Svetog Save, gde će se održati crkveno venčanje. 

Majka Ceca, Anastasija i ostatak porodice su u autobusu koji ide iza kola mladenaca, uskoro će se uparkirati i ući u crkvu.

(FOTO) SJAJ I GLAMUR! Ovde će se venčati Veljko i Bogdana - jedan detalj ima POSEBNO ZNAČENJE!

13.58 - Mlada je kupljena i Veljko i Bogdana su se zajedno sa svatovima uputili ka Beogradu!

 

13:50 - Bogdana i Veljko su se konačno sreli. A kako je to izgledalo, možete pogledati u linku ispod.

(VIDEO) PRVI SUSRET VELJKA I BOGDANE! Kupio mladu, pa zaplesali zajedno - NASMEJANI I SREĆNI, kao nikada do sada!

13:00 - Objavljena prva fotografija Bogdane u venčanici. A kako ona izgleda, možete pogledati u linku ispod.

(FOTO) SNAJKA U CECINOJ VENČANICI! Evo kako izgleda Bogdana Rodić - PRVA FOTKA, kao iz bajke!

12:50 - Mladoženja Veljko Ražnatović stigao je u Titel, po svoju dragu Bogdanu Rodić. Ispred kuće čekala ga je jabuka, koju je morao da ustreli, kako bi dobio mladu. A kako to izgleda, možete pogledati u linku ispod. 

PUCAM NA TATU! Veljko stigao u Titel - ispoštovao STARI SRPSKI OBIČAJ da bi dobio mladu! Ispred kuće ŠOU (VIDEO)

 

12:00 - Bogdanin otac, ispričao je zašto su morali da dočekaju svatove u drugoj kući, umesto u onoj gde se trenutno nalazi mlada i gde je ona odrasla.

- Ovde imamo salu da prihvatimo ljude, da dočekamo sve, tamo nemamo uslove. Hvala Bogu, odlično je sve - rekao je Bogdan za "Pink.rs", a onda pokazao i kako sve izgleda.

Foto: Foto: youtube printscreen/Pink.rs

11:30 - Ceca objavila video iz autobusa pošto su krenuli po mladu. Kako to izgleda, možete videti u linku ispod.


CECA UMESTO LUKSUZNIM KOLIMA IDE PO MLADU AUTOBUSOM! Sedi u prvom redu sa sestrom Lidijom, evo i kako izgleda! KRENULIII (VIDEO)
 

11:18 - Veljko je u jednom trenutku izvadio štos novčanica od po 100 evra i krenuo da kiti muzičare. A kako to izgleda, možete videti u linku ispod.

 

VELJKO IZVADIO ŠTOS NOVČANICA OD 100 EVRA PA KRENUO DA KITI TRUBAČE! Mladoženja se otvorio! Novčanice samo lete! (VIDEO)

 

11:00 - Trubači su uveliko ispred Cecine  kuće.

10:50 - Ispred kuće Ražnatovića na Dedinju parkirana luksuzna limuzina kojom će se mladenci dovesti do Hrama Svetog Save u Beogradu, gde će izgovoriti sudbonosno "da".

Foto: Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

10.35 - Ispred Cecine kuće gde se okupljaju svatovi stigao je autobus koji će ih prevesti do Titela gde se nalazi mlada. Na autobusu je zlatnim slovima ispisano B&V.

Foto: Informer.rs

Foto: Informer.rs

Foto: Informer.rs

10.21 - Bogdana stigla u porodičnu kuću u Titelu

10:00 - Kumovi Ražnatovića stigli u njihov porodični dom, vrše se poslednje pripreme pred polazak mladoženje u Titel.

09:55 - Rodići su spremni da dočekaju Ražnatoviće! Kapija okićena, čekaju se svatovi.

Foto: Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

09:20 - Bogdana se uputila u Titel! Cecina snajka odlučila je da i poslednje veče kao devojka provede u vili na Dedinju, a nakon što su joj jutros napravili frizuru i našminkali je, ona je krenula u svoj porodični dom.

Foto: Printscreen You Tube

08:30 - Ispred i u domu porodice Ražnatović trenutno se užurbano pripremaju kako bi krenuli u Titel po mladu, a postavljena je i poslednja dekoracija na impresivnu kapiju, koja je pre nekoliko dana zamenjena na vili na Dedinju. Takođe, ispred kuće su već zasvirali i muzikanti.

Foto: Printscreen You Tube




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
spasitelj

pre 4 godine

neka im je sretno , ali zanimljiv je taj kafanski kratkovidi i neobrazovani srpski mentalitet , amerikanci su bombardovali srpsku decu , a i tata mu se borio borio protiv amerikanaca a on na vencanju reklamira americka vozila i to firme koje su financirale bombardovanje dece Srbije.

VLADO

pre 4 godine

U ZEMLJI KAO STO JE SRBIJA PLATITI POREZ BEZ PROBLEMA OD 2.000.000 EURA TO JE KAO U AMERICI DA PLATITE 100.000 MILONA EVRA.

milica

pre 4 godine

Ceca je zasluzila svu paznju naroda jer ta ista Ceca je toliko toga lepog dala i uveselila svoj i drugi narod,sve je lepo i u zdravlje,ja se divim Cecinoj snajki koliko je fina ,kulturna i posebno lepa ,svima skupa srecno a Ceca da nas jos godinasto uveseljava:))

Vlado

pre 4 godine

Toliko toga je "dala", da je morala "jedno vreme" nositi i nanogicu.

Aca

pre 4 godine

Prvi put čujem da je Milan Kalenic komičar. Što se svadbe tiče neka ih zenilo se i udavalo i dosad... Neka potraje venčali su se juče verovatno još neki parovi eto neka je srecno i njima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17